BENİM DOĞUM TARİHİM 03.08.1980 ASLAN BURCUYUM
ONUNKİ 11.11.1980 YAY BURCU
şimdiden teşekkürler Şeniz
8 ekim 1987 ( 08.10.1987) Almanya
sevgilimin 03.03.1980 K.Maras
ben bi tarihe daha baktırmak istiyorum :))
15 nisan 1986 istanbul doğumluyum.
17 ağustos 1982 istanbul
şimdiden çok teşekkürler :)
8 ağustos 1988 keşan doğumluyum
26 haziran 1981 kocaeli
şimdiden teşekkürler.... :)
Burclarin uyumuna bakarken dogum yeri de onemli cunku degisiklik yaratabiliyor , o yuzden sonuclara bu degisikligi de kaydetmek gerekiyor Tskler faydali bilgiler icin
6 agustos yozgat dogumluyum bakarmısınız teşekürler
ben 07.03.1981 samsun saat 14.30 eşim samsun 11.10.1981 saat 00.30 iyi miyiz bazen onu anlayamıyorum
teşekkür ederim yalanlar var ama bunlar benim üzülmemem için söylediği pembe türden olanlardan olay çıkarıp onu rencide etmek veya üzmek istemedim için bazen yalanlrını yüzüne vurmuyorum ama yine de rahatsız oluyorum acaba daha ciddi konularda söylemişmidir diye. Bende ona söylüyorum gerçi ama gerçek olan birbirimizi sevdiğmiiz bu yalanlar da birbirimizi sevdiğimiz den kaynaklanıyo ancak tek affedemeyeceğim şey aldatılmak . onu da yapmayacağını düşünüyorum her alanda ona yetişmeye yetmeye çalışıyorum . Outrduğumuz zaman konuşacak birşey bulamasak da aktivite yapmaya başlayınca zamanmız çok eğlenceli geçiyor. Onu tanımadan dış görüşünden etkilendim o da benikminden başta hayatıdna başka biri vardı onun kendi isteğiyle ayrılmasını beklei ayrıldıktan sorna benim hayatımdaki insanın çIkmasını bekledi ve sonra gelip evlneme teklif etti. Gözüm kapalı fedakarlık yapıp en değerli şeyi yıllarımı vereceğim tek insan o. Onun içinde benimdir uamrım. Balık burcu olduğum için tutulması zor olan hep ben oldum ayakları yere basan ilişkiyi yürüten hep o oldu . Onunla olmaktan mutluyum her konuda anlaşmak süper uyumlu olmak bizi tüketirdi istediğim zaten o değildi daha çok konumu görünüşü ve birlikte eğlenmemeiz beni tatmin eder kendime ayıracağım hayal alemine dalacağım zamanı kimseyle paylaşmaya niyetim yoktu zaten :) tekrar teşekkür ederim insan en yakın dostuna bile açılamıo bazen umarım sizin ilişkiniz de tatmin edicidir
CANIM MERHABAa.s.
BEN 20.08.1985 GİRESUN DOĞUMLUYUM
EŞİM 10.05.1975 ÇORUM
TEŞEKKÜR EDERİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?