o olumsuzlar her ilişkide vardır takılmana gerek yok...yay oğlak uyumu olarak bakarsan çok çok çok ama çok genel bi yorum yapmış olursun bu tür söylentilere çok kulak asma bence... a.s
bende istiyorum ne olur banada yorum yap herşeye hazırlıklıyım.eşim 23.06.1975 doğumlu.bende 27.07.1988 doğumluyum.bekilorm hemen yorumlarınız cnm ...şimdiden teşekkürler.
bu güneş burçlarının uyumu genel ilişki uyumunu az oranda etkliyo demek.. doğru aslında mantıklısı da bu 12 kısma ayrılmıs insan toplulugu değilz sonuçta:1rolleyes:
benimki 14 kasım 1986 onunki 14 eylül 1986 şimdiden çok teşekkür ederim..
fattocum şimdi güneş burcu kişiliğimizin sadece 12de birini mi etkiliyoo
ayyyy bizimkinde azcık bişiiler çıkmış hemde çok iii değilizzz:'( canım valla çok uğraştırıyoruz senide ama çoooooooooooooookkk teşekkürlerrr...
fattocuuuum
ben 02-12-1977
eşim 13-09-1980
yorumlarını bekliyorum canım şimdiden teşekkürler.
benim 26.11 1977
eş adayımın ( nişanlımın) 17. 07.1977 yorumların için şimdiden teşekkürler
canım benimki 28.04.1987
nişanlımınki 01.04.1981
şimdiden tşklera.s.
Fattocum yeniden merhaba:1hug:
Bugün benim doğum haritama da bakmıştın 26.03.1986 Balıkesir 15.05 benimkiydi.
Acaba rica etsem bi de erkek arkadaşım ile olan uyumumuza bakabilir misinonun tarihi de 09.07.1985 Adapazarı (Yengeç burcu o genelde anlaşamayız deniyor ama 5 senelik güzel bir ilişkimiz var) :asigim:
Yorum da yapabilirsin, şimdiden çok çok teşekkürler yerimseniben
ay ben de yazayım bare
11.03.1984 ben - ankara
12.04.1981 sefkilicim - hatay
a.s. :enbuyukkk:
-129 Kare Merkür - Jüpiter
Olumsuz durum: Ideal bir çift degilleri. Her zaman ayni fikirleri paylasmazlar, begenileri farklidir ve bu anlayis kitligi tartismalara ve gerginliklere yol açar.
-110 Kare Merkür - Neptün
Olumsuz durum: Bu iliski ancak hayaller ve ardindan da hayal kirikliklari getirecektir. Bu iki insan birbirlerini hiç anlamayacak ve eger iliski sürerse yalanlar ve aldatma ile sürecektir.
-71 Kare Jüpiter - Neptün
Olumsuz durum: Sanssiz bir birliktelik.
67 Birleşme Mars - Uranüs
Olumlu durum: Insiyatif ve karar alma konularinda benzerlikleri, onlari iyi bir çift yapar.
46 Sextil Venüs - Neptün
Olumlu durum: Iyi bir birliktelikleri vardir. Benzer sanatsal zevkleri paylasirlar, hayatlari fantezi ile doludur.
bnmki 01.11.1988 samsun onunkide 07.01.1989 samsun.çok teşekkür ederimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?