Canimmm öncelikle çok geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin.Kötü düşünerek kendini yıpratma hayatım.Her şey beyinde biter iyi düşün...bu konuda hiç bir bilgim yok çevremde de bu sorunu yaşayan biri olmadı.. Senin için dua edeceğim arkadaşım..Üzme kendini
Çok teşekkür ediyorum arkadasımm,allah razı olsun
Yasemincim adet düzensizliğim yok çok şükür her ay oluyorum ses vs hicbir erkeksi olayda yok (Erkeksi diyim ne denirki baska) Ama su tüy olayı işte. Birde polikistik over felan diyor çok korkuyorumm doktor öyle bişey demedi insallah demezde ama bilmiyorum işte Yazdıklarımdan belli oluyordur zaten ruh halim Bu hormonun sonucunda illa pko mu çıkıyor yani baska bişi olmuyormu sadece erkeklik hormonu fazlalıgı felan ooof off..
[ı]ama tabiki doktorlar en iyi cozumu bulucaktir senin icin haplara ben guvenmiyorum 3 sene kullandim duzeltmedi. Senin durumun farkli ama stres yapman hic iyi olmaz senin icin cnm rahat ol stres en buyuk sorun bu konularda emin ol.. Cok gecmis olsun umarim birsey cikmaz hormonlarinda.[/ı]
Canım öncelikle polikistik over hormon bozuklugu bende de var ve vücudumda kıl oranı diger kızlara göre daha fazla ama yüzümde bir sorunum yok.Tabiki yüzümde de fazlaca kıl var digerlerine göre ama inceler.Senin yüzündeki kılların artma sebebi lazere baslaman diye düşünüyorum.Ben de bıyık bölgemi kendim almaya baslamıstım inanılmaz kalın cıkmaya basladı çünkü.Polikistik over için bir kadın doğuma gitmen gerekiyor ve verdiği ilaçları günü gününe kullanman gerekiyor.Bak ben o ilaçları inat edip hastalığı hafife alıp hiç kullanmadım ve lohusalar gibi kanamam oldu ve polikistik over kiste dönüşmüş.Ve ben yine bir aptallık edip ilaçlarımı kullanmadım şu anda o kadar büyümüş olacak ki çok ağrım oluyor ve sanırım ameliyat olacağım...Ve eğer kist yumurtalıklarımdaysa bir daha asla çocuğum olmayacak...
Canım ben yasadım ve sen en basındasın lütfen bunu bir rica olarak say ve hemen bir kadın doğuma git ve sana verilen ilaçları düzgünce kullan.Polikistik over korkulacak bir şey değil ilaçla yok edilebilir ama kiste dönüşürse o zaman sonun benim gibi olacak...
Canım öncelikle polikistik over hormon bozuklugu bende de var ve vücudumda kıl oranı diger kızlara göre daha fazla ama yüzümde bir sorunum yok.Tabiki yüzümde de fazlaca kıl var digerlerine göre ama inceler.Senin yüzündeki kılların artma sebebi lazere baslaman diye düşünüyorum.Ben de bıyık bölgemi kendim almaya baslamıstım inanılmaz kalın cıkmaya basladı çünkü.Polikistik over için bir kadın doğuma gitmen gerekiyor ve verdiği ilaçları günü gününe kullanman gerekiyor.Bak ben o ilaçları inat edip hastalığı hafife alıp hiç kullanmadım ve lohusalar gibi kanamam oldu ve polikistik over kiste dönüşmüş.Ve ben yine bir aptallık edip ilaçlarımı kullanmadım şu anda o kadar büyümüş olacak ki çok ağrım oluyor ve sanırım ameliyat olacağım...Ve eğer kist yumurtalıklarımdaysa bir daha asla çocuğum olmayacak...
Canım ben yasadım ve sen en basındasın lütfen bunu bir rica olarak say ve hemen bir kadın doğuma git ve sana verilen ilaçları düzgünce kullan.Polikistik over korkulacak bir şey değil ilaçla yok edilebilir ama kiste dönüşürse o zaman sonun benim gibi olacak...
Arkadaslar sizce regl dönemimi beklemeden gidip yaptırsam su testi ? Nasıl yapılıyor nasıl oluyor daha önce yaptırmıs olan arkadaslarr ? İlla regl mi olmam lazım ya of daha yeni bitti bekle simdi kim beklicek ekimi
canım pko gecıcı bır hastalık degıl gecmez yumurtalık yapısıyla alakalı bırsey benım doktor anlattı daha anne karnında olusuyormus bu hastalık ılacla olumsuzlukları kaldırırsın yanı ama gecmez azalır fazla kılolu degılsen az yasarsın ama kesınlıkle gecen bır rahatsızlık degıl ben doktoruma sormustum nekadar surede gecer dıye omur boyu gecmez dedı yanı ılaclara guvenmıyorum gecırmıyo dıyorsun ya ondan dedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?