- 4 Ocak 2015
- 533
- 404
Hap kullanamıyorum normal ağrı kesici bile yutarken zorlanıyorumDoğum kontrol hapı gibi az yan etkili bi yöntem varken niye bunu tercih ettiniz ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hap kullanamıyorum normal ağrı kesici bile yutarken zorlanıyorumDoğum kontrol hapı gibi az yan etkili bi yöntem varken niye bunu tercih ettiniz ki
Doktor spiral takalım demişti o zaman taktırmayayımKanamaniz gecene kadar igne, spiral, dogum kontrol hapi falan kullanmayin. Bunlarda kanama yapan yontemler oldugu icin iyice karmasik hale gelir.
Doktorunuzu degistirmenizi tavsiye ederim. 2 doktora gittim, yogun kanaman yok geçer dediler. En son gittigim doktor detayli ilgilendi, tahlil yaptiDoktor spiral takalım demişti o zaman taktırmayayım
Peki sizce bu hafta olan ilişkiden gebelik riski olur mu Ertes72 de kullandım ayrıca iğnenin etkisinin bitmesine 1 hafta vardıDoktorunuzu degistirmenizi tavsiye ederim. 2 doktora gittim, yogun kanaman yok geçer dediler. En son gittigim doktor detayli ilgilendi, tahlil yapti
Sanmıyorum olacagini. 3 aylik ignenin etkisi azalsada tamamen kaybolmasi 6ayi buluyor. Zaten ertesi gun hapi da almışsınız.Peki sizce bu hafta olan ilişkiden gebelik riski olur mu Ertes72 de kullandım ayrıca iğnenin etkisinin bitmesine 1 hafta vardı
Cevremde spiralle hamile kalan o kadar cok kadin var ki hic de oh mis değil bence.Geçmiş olsun. En iyisi spiral oh mis gibi taktırın kurtulun.
Konu sahibiyle ayni seyi yasadim. Doktorum bana spiral, hap, igne onermedi, esim korunmaliymis. Benim korunmam bana kanama olarak geri dönermiş. Konu sahibi sonrasinda spiral taktirdi yine kanamasi oldu, enfeksiyon gibi bsiey olmustu yanlis hatırlamıyorsam. Muhtemelen konu sahibinin bunyeside benim gibi tepki veriyor.Geçmiş olsun. En iyisi spiral oh mis gibi taktırın kurtulun.
Size göre olmayabilir bana göre sorun yok. Kendi denedigim yöntem bu.Cevremde spiralle hamile kalan o kadar cok kadin var ki hic de oh mis değil bence.
Bende ilk oğlumda taktırdım banada yaramadı kayma yaptı. Şimdikinde sorun yok .Konu sahibiyle ayni seyi yasadim. Doktorum bana spiral, hap, igne onermedi, esim korunmaliymis. Benim korunmam bana kanama olarak geri dönermiş. Konu sahibi sonrasinda spiral taktirdi yine kanamasi oldu, enfeksiyon gibi bsiey olmustu yanlis hatırlamıyorsam. Muhtemelen konu sahibinin bunyeside benim gibi tepki veriyor.
Harika. Sizde sorun yoksa.Size göre olmayabilir bana göre sorun yok. Kendi denedigim yöntem bu.
Aylik İgne bulamiyordum ben kullanirken suan varmi piyasada bilginiz varmiİğneyi siz doktor önerisiyle yaptırmadınız mı ?
Ben normalde aylık iğne kullanıyorum .
Bir ara bir defa üç aylık iğne kullandım be 4 ay regl olamadım ve doktora gittim ilaçla regl oldum.
Bir daha asla 3 aylık iğne kullanmam.
Düzenimin eskiye dönmesi neredeyse 6 ayımı aldı
Şuana kadar hep buldum bir sorun yaşamadım.Aylik İgne bulamiyordum ben kullanirken suan varmi piyasada bilginiz varmi
Ben en son ocakta vurdurdum ve onun oncesinde cok zorlandim bulmak icin. Ama cok memnundum acikcasi ignedenŞuana kadar hep buldum bir sorun yaşamadım.
Aaaa ben hangi eczaneye girsem yok diyen olmadı.Ben en son ocakta vurdurdum ve onun oncesinde cok zorlandim bulmak icin. Ama cok memnundum acikcasi igneden
Evet Düzce de yasiyorum ama bi dönem tatile gittim ordada bakmistik eczaneye ordada bulamamistim hatta bulunca 3-4 tane alıyordum. En son ocak 20 de vurdurdum suan bebek istiyoruz toplu aldigimdan 1 tane elimde vardi hatta arladasima verdim kullansin diyeAaaa ben hangi eczaneye girsem yok diyen olmadı.
Küçük bir yerde mi yaşıyorsunuz ?
Ben sadece bir kez vuruldum 17 agustosta, sonra vurulmadim etkisi vucudumdan gitmismidir çocuk istiyorum çünkü sizin bir bilgimiz var mı ?Ben en son ocakta vurdurdum ve onun oncesinde cok zorlandim bulmak icin. Ama cok memnundum acikcasi igneden