- 4 Ocak 2015
- 533
- 404
Merhaba kızlar bir kaç ay önce konu açmıştım 17 Haziran da depo provera iğne yaptırdım ilk yaptırışımdı daha sonra inanılmaz derece de simsiyah akıntı gelmeye başlayınca doktora gittim doktor iğnenin rahim duvarını parçaladığını bu şekilde akıntının bundan olduğunu iğneden dolayı normal olduğunu söyledi ama bu 3 aydır ne çektiğimi ne siz sorun ne ben söyleyeyim vücudum ödem doldu Regl olamadım ama sürekli akıntı sürekli ped takmak zorunda kaldım, beyaz pantolona hasret kaldım bir de iğrenç bir koku olmuyor mu dayanamıyorum, pazartesi günü gece de eşimle normal korunmasız ilişki yaşadık içime boşaldı ben daha sonra iğneyi ne zaman yaptırdığımı hatırlayamayınca eşim Ertes72 aldı geldi onu kullandım. Meğer daha iğnenin 2 haftada daha koruması varmış ama hanımlar şuanda kasıklarımda bir kramp var vajinam aşırı kuru afedersiniz yara oldu kuruluktan canım acıyor bu iğneden sonra vücudunu normale sokan var mı nasıl soktunuz Allah rızası için yardımcı olun, doktor hep tıbbi terimlerle konışıyor normal diyor ama ben hiç normal değilim 3 ayda 7 kilo aldım psikolojim alt üst oldu