• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HORMONAL SPIRAL..lutfen yardim..

abrahatsyan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2010
16
0
86
Diğer
slm doktor hanim..Bnim durum biraz karisik sanirim. Daha once iki kez normal metal spiral taktirmistim.. iltihaplanma ve karin agrisi ndan dolayi ckartik (bebek te istiyorduk). bebegimiz oldu ve yedinci haftasinda doktorum hormonspiral tavsiye etti .taktirdiktan sonra kanamam yaklasik uc hafta surdu tekrar doktoruma gittigimde muayene etti hersey normal dedi.(Turkiye deki doktor taktirma demisti aslinda) Kanamam her iliskiden sonra oluyor ve bi kac gun devam ediyor. Esim beraber olurken spirali hissettigini soyluyor,normalmidir??. Ne yapmaliyim sizce. Ne tavsiye edersiniz cunku gercekten cok SIKICI bir hal aldi, .simdiden tesekkurler..

svg

slm doktor hanim..Bnim durum biraz karisik sanirim. Daha once iki kez normal metal spiral taktirmistim.. iltihaplanma ve karin agrisi ndan dolayi ckartik (bebek te istiyorduk). bebegimiz oldu ve yedinci haftasinda doktorum hormonspiral tavsiye etti .taktirdiktan sonra kanamam yaklasik uc hafta surdu tekrar doktoruma gittigimde muayene etti hersey normal dedi.(Turkiye deki doktor taktirma demisti aslinda) Kanamam her iliskiden sonra oluyor ve bi kac gun devam ediyor. Esim beraber olurken spirali hissettigini soyluyor,normalmidir??. Ne yapmaliyim sizce. Ne tavsiye edersiniz cunku gercekten cok SIKICI bir hal aldi, .simdiden tesekkurler..

svg

selam spirallerin yan etkilerinin nereyse tümnü yaşıyorsunuz gibi görünüyor. eğer bununla mutlu değilseniz çıkarttırmanızdan yana olurum. ama bunu çıkartttığımızda asıl mesele bundan sonra nasıl kounacagınızdır. nerede yaşıyorsunuz, tatil dönemei istanbula yolunuz düşerse muayenenizi yapar karar verebiliriz. sevgiler.

ilginiz icin cok teskkur ediyorum.Sizinle gercekten gorusmek isterdim fakat uzun sure buralardayiz. Spiral ciktiktan sonraki korunma da kendime guvenmiyorum (gunluk haplar v.s psikolojik sorunlar) bu yuzden herseye ragmen spiral dedim.Sorun yasayinca da size sormak istedim. tekrar teskkurler-. svg

Back