1 yıl oldu henüz gebelik gerceklesmediElbette. Devlete yaptırabılıyorsun. Regl 3. Gunu h.sonuna gelırse panık olma; reglın2.3.4. Ve 5. Gunune kadar gecerli.
Ne kdar zamndır gebelik olmuyor
Cok tesekkur ederimmm o halde mumkun mertebe en erken saatte giderim zaten ac karnina gitmem gerektigi icin bu daha iyi olur peki bu durumda aynı gün doktorda sonuçları yorumluyor değil mi?Hastanelerin çalışma sistemine göre değişmekle birlikte devlet hastanelerinde de genelde biyokimya,hemogram gibi sonuçlar 2 saatte hormon tahlil sonuçları da ortalama 4 saatte çıkıyor,sabah erken saatlerde verirseniz gün sonuna kadar yetişiyor cihazlarda bir sıkıntı yoksa.
Rica ederim ne demek, tabi ki doktorunuzun öğleden sonra ameliyat vb başka bir programı yok ve poliklinikteyse yorumlayacaktır ,inşallah en kısa zaman da Bebek haberinizi verirsiniz bize deCok tesekkur ederimmm o halde mumkun mertebe en erken saatte giderim zaten ac karnina gitmem gerektigi icin bu daha iyi olur peki bu durumda aynı gün doktorda sonuçları yorumluyor değil mi?
Insallahhh coook çok teşekkür ederimm güzel dilekleriniz ve bilgilendirmeleriniz için:)Rica ederim ne demek, tabi ki doktorunuzun öğleden sonra ameliyat vb başka bir programı yok ve poliklinikteyse yorumlayacaktır ,inşallah en kısa zaman da Bebek haberinizi verirsiniz bize de
Rahım filmi de cektırmenızı ısteyecektır doktor. Bu dırumda en önemli bılgıyı o verıyor.
Tabıkı. Testlerinizle bunun ılgısı yok hıc gozunuzu korkutmasın. Hatta bır sorun varsa neden bu kadr bekledim diye dusuneceksın. Tüplerin bakılması durumu hsg.. amh testınede mutlaka baktır.test sonuçları farketmeksizin rahim filmi mutlaka isteniyor mu peki? Cok soru sordum size ama kusura bakmayın
Cok tesekkur ederimmm o halde mumkun mertebe en erken saatte giderim zaten ac karnina gitmem gerektigi icin bu daha iyi olur peki bu durumda aynı gün doktorda sonuçları yorumluyor değil mi?
eşin de gitti mi dr a1 yıl oldu henüz gebelik gerceklesmediinşallah bir sorun çıkmaz ama gerçekten o kadar stresli bir surec ki Allah isteyen herkese sagliklk bebekler nasip etsin birde belirsizlik çok zor izlenen yolları önceden bilmek istiyorum rahatlamak ve tecrubelenmek için test sonuçlarından sonra nasıl bir yol izleniyor örneğin herhangi bir olumsuz sonuçta tedavi uygulamaları var mı yoksa sonuç ciddi anlamda tehlike teşkil ediyorsa tek çare tup bebek mi vs. Tabi sonuclari degerleri gormeden bunu bilemeyiz sizde mi bu sureçtesiniz?
Çok teşekkür ederim evet esimde gerekli testleri yaptıracak sonuçlar netleştikten sonra ilerlemeden yol tabi daha çok belirginleşecek hepimizin hakkında hayırlısı olsunnn:)Arkadaşımız her soruyu yanıtlamis o yüzden ben sana başka bir tavsiye de bulunacağım canım.
Bu süreci tek başına üstlenme eşine de bir randevu al üroloji bölümünden oda gitsin spermiogram testini yaptırsın...
Ben her ay doktora giderdim yok hormon testi, yok yumurta takibi ( doktor çok sağlıklısn demesine rağmen.) Ama sorun eşimde çıktı varikosel varmış meğer.
Yaa gerçekten mii bunu mutlaka civar ozel hastanelerden sorgulayacağım teşekkür ederim:)Ben özelde çok uyguna yaptırdım bana da 300 tl falan demişti arkadaşım ama 15 tl aldılar tabi herkesten istenen test aynı değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?