Hormon testleri

Guneskiz

Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2017
333
156
18
35
Arkadaşlar merhaba konuda bilgi sahibi arkadaşlardan yardım rica edicem ben bu ay gebelik oluşmaması nedeni ile hormon testlerimi yaptırıcam regl dönemime girmeyi bekliyorum devlet hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum araştırmadım ancak özel hastanelerde sanıyorum astronomik ücretler söz konusu olabiliyormuş. Devlet hastanesinde yaptırmam halinde sonuçları ne zaman alabilirim? Internette aynı gün içerisinde alınabildiği belirtiliyor ancak bu özel hastane yada labaratuarlar icin mi geçerli? Teşekkür ederim bilgi veren tüm kızçelere:)

Merhaba belli aralıklarla yaptırıyorum.
Özelde cok abartılı rakamlar degıl.
Ama acelenız yoksa devlette yaptırın tabı. Hem takıp eden bır dr nuz olsun.
Devlette ertesi gun cıkıyot sonuclar.
Özelde 3 saat ve yıne ertesı gun olarak degısebiliyor.

Teşekkür ederim zaten her halükarda regl 3. Gününü bekleyeceğim için o halde devlete gideyim akabinde eğer bir problem görülmezse yumurtlama takibi sürecinide devlet hastanesinde yürütebilir miyim acaba? Tekrar teşekkür ediyorum bilgi icin M Masal aden

Elbette. Devlete yaptırabılıyorsun. Regl 3. Gunu h.sonuna gelırse panık olma; reglın2.3.4. Ve 5. Gunune kadar gecerli.
Ne kdar zamndır gebelik olmuyor

Hastanelerin çalışma sistemine göre değişmekle birlikte devlet hastanelerinde de genelde biyokimya,hemogram gibi sonuçlar 2 saatte hormon tahlil sonuçları da ortalama 4 saatte çıkıyor,sabah erken saatlerde verirseniz gün sonuna kadar yetişiyor cihazlarda bir sıkıntı yoksa.

Elbette. Devlete yaptırabılıyorsun. Regl 3. Gunu h.sonuna gelırse panık olma; reglın2.3.4. Ve 5. Gunune kadar gecerli.
Ne kdar zamndır gebelik olmuyor
1 yıl oldu henüz gebelik gerceklesmedi inşallah bir sorun çıkmaz ama gerçekten o kadar stresli bir surec ki Allah isteyen herkese sagliklk bebekler nasip etsin birde belirsizlik çok zor izlenen yolları önceden bilmek istiyorum rahatlamak ve tecrubelenmek için test sonuçlarından sonra nasıl bir yol izleniyor örneğin herhangi bir olumsuz sonuçta tedavi uygulamaları var mı yoksa sonuç ciddi anlamda tehlike teşkil ediyorsa tek çare tup bebek mi vs. Tabi sonuclari degerleri gormeden bunu bilemeyiz sizde mi bu sureçtesiniz?

Cok tesekkur ederimmm o halde mumkun mertebe en erken saatte giderim zaten ac karnina gitmem gerektigi icin bu daha iyi olur peki bu durumda aynı gün doktorda sonuçları yorumluyor değil mi?

Cok tesekkur ederimmm o halde mumkun mertebe en erken saatte giderim zaten ac karnina gitmem gerektigi icin bu daha iyi olur peki bu durumda aynı gün doktorda sonuçları yorumluyor değil mi?
Rica ederim ne demek, tabi ki doktorunuzun öğleden sonra ameliyat vb başka bir programı yok ve poliklinikteyse yorumlayacaktır ,inşallah en kısa zaman da Bebek haberinizi verirsiniz bize de

Rahım filmi de cektırmenızı ısteyecektır doktor. Bu dırumda en önemli bılgıyı o verıyor.

test sonuçları farketmeksizin rahim filmi mutlaka isteniyor mu peki? Cok soru sordum size ama kusura bakmayın
Tabıkı. Testlerinizle bunun ılgısı yok hıc gozunuzu korkutmasın. Hatta bır sorun varsa neden bu kadr bekledim diye dusuneceksın. Tüplerin bakılması durumu hsg.. amh testınede mutlaka baktır.

Arkadaşımız her soruyu yanıtlamis o yüzden ben sana başka bir tavsiye de bulunacağım canım.
Bu süreci tek başına üstlenme eşine de bir randevu al üroloji bölümünden oda gitsin spermiogram testini yaptırsın...
Ben her ay doktora giderdim yok hormon testi, yok yumurta takibi ( doktor çok sağlıklısn demesine rağmen.) Ama sorun eşimde çıktı varikosel varmış meğer.

Ben de yakin zamanda hormon tahlili yaptirdim ama kimse bana ac karnina gel demedi gerekmiyormus sanirim.. yani ola ki sabah saatlerine randevu bulamazsaniz ogleden sonra da olabilir bildigim kadariyla, ben oyle yaptirmistim.

eşin de gitti mi dr a

SSK ile anlaşmalı özellerde çok pahalı Degil testler.Daha dün birçok gebelik tahlili yaptırdım 60 liraya.O civarda olur bence.Aynı gün de çıkmıştı sonuç.

Ben özelde çok uyguna yaptırdım bana da 300 tl falan demişti arkadaşım ama 15 tl aldılar tabi herkesten istenen test aynı değil

Çok teşekkür ederim evet esimde gerekli testleri yaptıracak sonuçlar netleştikten sonra ilerlemeden yol tabi daha çok belirginleşecek hepimizin hakkında hayırlısı olsunnn:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…