Hormon testleri yaptırdım, sizce bu değerler nasıl?

oZdEnIzEr

idealist anne
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
45
Puanlar
118
arkadaşlar bugün doktora gittim. hormon testleri yaptırdım.
FSH 6,07
LH 3,66
PROLAKTİN 15,42
TSH 3,78

SİZCE BU ORANLAR NASIL?

bu arada yaşım 24 evliyim.

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım cevabın için. sorun olmaması çok sevindirici...

ben bişi sorucam cevap alırsam çokda sevinicem..
sosyal güvencem yok..
hormon testi yaptırmak istiyorum(testosteron ve ostrojen hormonu vs..) ne gibi bi ücret istiyorlar devlet hastesinde bi yardımcı olurmusunuz?
araştırıyorum ama öğrenemedim..
özeller çok uçuk..

Son düzenleme:
canım benımde sağlık güvencem yoktu. devlet hastanesinde yaptırdım yukarıdaki tahlilleri. muayene ücreti 15 lirA ödedim. sonrada tahliller için ayrıca 23 lira ödedim. özele gitme tahlil için herhangi bi devlet hastanesine git oldukça uygun fiyatları.

merhaba bende devlette hormon testi yaptım sonuçlarını bekliyorum bende anlamıyorum sonuçlardan bakalım benimkiler nasıl çıkacak.aç karnına mı tokmu yaptın testi.

bana aç yada tok demedi doktor. ben sabah 1 poğaça yiyip gitmiştim...

canım yaa cevabın için çok saol..
sıra aldım öğleden sonraya bakim senin dediğin kadar mı tutucak..
15 liraymış evet muayine telefonla öğrendim

hormon testinide arancak şeye göre ücretlendiriyorlarmışş
bakim ne kadar tutcam
tekrar teşekkür ederimm:16:

$img846.jpg

merhaba arkadaşlar anlayan varsa yorumlayabilirmi?? yarın doktora göstericem ama olsun..

estradiol.. reglinizin kaçıncı gününde oldunuz bu testi ona göre yorumlanıyor.. sorun olursa bunda olur..
gerisi bana normal geldii

adetin 3 . günü test yapıldı.bilginiz varsa yorumlarmısınız çok tşk şimdiden

slm ben istanbuldan yazıyorum ben 4 senelik evliyim ve 3 yaşında bir kızım var ve eşimle ikinci çocuk istiyoruz bu yüzdende bir senedir korunmuyoruz ama korunmamamıza rağmen çocuğumuz olmuyo bu yüzden doktora gittim benden sıvı aldılar bide adetimin üçüncü günü hormon testi yaptırcam nasıl bişey olduğunu bilmiyorum canım yanacakmı acaba lütfen beni bilgillendirirmisiniz arkadaşlarım

slm ben istanbuldan yazıyorum ben 4 senelik evliyim ve 3 yaşında bir kızım var ve eşimle ikinci çocuk istiyoruz bu yüzdende bir senedir korunmuyoruz ama korunmamamıza rağmen çocuğumuz olmuyo bu yüzden doktora gittim benden sıvı aldılar bide adetimin üçüncü günü hormon testi yaptırcam nasıl bişey olduğunu bilmiyorum canım yanacakmı acaba lütfen beni bilgillendirirmisiniz arkadaşlarım

merhaba..canın yanmaz.kan alıyorlar senden sadece gerisi labaratuarın işi.bende aynı işlemi yakın bir zamanda yaptım,sonuçlarımda çıktı doktora göstereceğim bugün..

TSH 2.23
hLH 11.57
PRL 9.33
Prog 4.00
Testo 0.88
ESTRDL 138

HORMON TESTIMIN SONUCU ADETİMİN 3. GÜNÜDE VERDİM YORUMLAYABILIR MISINIZ ANLIYORSANIZ ?

selam kızlar 29yaşındayım düzensiz adetten dolayı doktora gittim 18günde 1adet görüyodum ve iki günü geçmiyodu 3aydır normalde 5güğn olurdum ve yaş 29 son adetim ikigün önce oldu ve parça şeklinde çok geldi bianda kesildi doktor hormon tahlili ve patolojik test yaptı sonuçlar şunlar bişi anlamadım bilen varsa eger yardım edebilirmi
estradiol sonucu: 46.6 açıklama A
FSH: 5.29 AÇIKLAMA N
LÜTEİNLEŞTİREN HORMON LH: 6.29 AÇIKLAMA N
TSH: 2.02 AÇIKLAMA N
SERBEST T3 4.5 AÇIKLŞAMA N
T4: 15.76 AÇIKLAMA N
PROLAKTİN: 21.35 AÇIKLAMA N

NE DEMEK OLUYO ŞİMDİ KIZLAR BİŞİ ANLAMADIM BAKTIM NETTENDE

selam kızlar 29yaşındayım düzensiz adetten dolayı doktora gittim 18günde 1adet görüyodum ve iki günü geçmiyodu 3aydır normalde 5güğn olurdum ve yaş 29 son adetim ikigün önce oldu ve parça şeklinde çok geldi bianda kesildi doktor hormon tahlili ve patolojik test yaptı sonuçlar şunlar bişi anlamadım bilen varsa eger yardım edebilirmi

merhaba;bende anlamıyorum bende kendi test sonuçlarını koydum buraya hatta bir önceki sayfada ama kimse anlamıyor sanırım cevap yazmadı,ama normal gözüküyor doktorunada göster mutlaka.ben doktora gösterdim normal dedi,herhangi birşey yok dedi.bendeki referans aralıklarıyla karşılaştırınca seninki normal gibi geldi.ama kesin sözü doktor söyler.

sizinde normal gözüküyor sonuçlar fakat T3 İLE T4 nedir bilmiyorum.mutlaka doktorunuza yorumlatın.

bayanlar hcg değeri >1000 bu ne demek. büyüktür 1000 gibi bişey hiçbşey anlamadım bilen varsa yazabilir mi

Back