- 13 Ağustos 2022
- 43
- 35
- 24
-
- Konu Sahibi manolyamm25
L arjinin L karnitin bunlar üreme organlarını harekete geçirir bir araştırın netten .Merhaba kızlar. Tam 1 senedir gebe kalmaya çalışıyorum. Geçen gün kan verdim reglin 2. Günü fsh 5,47 lh 4,32 prolaktin 13 amh 2.74 tsh 2.30 ve estradiol 15 çıktı. Estradiol çok düşük nasıl yükselteceğimi bilmiyorum yumurtalıkların yavaş çalışıyor aşılama yapalım dedi doktor fakat ben değerlerimin normal gebeliğe elverişli olduğunu düşünüyorum bu konuda tecrübesi olan varsa yardımcı olabilir mi ? Estradiol yükseltmek için veya yumurtaları biraz hızlı geliştirmek için ayriyeten hormon değerlerim normal mı gebelik için fikrinize ihtiyacım var.
L arjinin L karnitin bunlar üreme organlarını harekete geçirir bir araştırın netten
Yanıtlaıgınız için teşekkürler doktor pharma Supralife women önerdi bi bilginiz var mı acabaL arjinin L karnitin bunlar üreme organlarını harekete geçirir bir araştırın netten .
Onu bilmiyorum ama doktor önerdiyse baktım içeriği çok güzel inositol zaten pcosu inanılmaz düzenliyor şifa olsun inşallah sizeYanıtlaıgınız için teşekkürler doktor pharma Supralife women önerdi bi bilginiz var mı acaba
Aslında pco yok sanırım yok yani amh lh fsh normal görünüşte de öyle bişey demedi sanırım sadece biraz yavaş büyüyor gerçi adet döngüme göre de normal görüyorum ama bilemedimOnu bilmiyorum ama doktor önerdiyse baktım içeriği çok güzel inositol zaten pcosu inanılmaz düzenliyor şifa olsun inşallah size
Mesela adetin 18. Günü böyleydi öğlen yapmıştım yumurtlama gerçekleşti diye düşünüyorum akşama tekrar yapmadım belki de akşama çok daha koyuydu öğlen bir gibi yapmıştım umarım yumurtlamadırOnu bilmiyorum ama doktor önerdiyse baktım içeriği çok güzel inositol zaten pcosu inanılmaz düzenliyor şifa olsun inşallah size
Hayıt macunu denediniz mi ? Benimde hormonlarımda sıkıntı vardı. Macunu kullandıktan sonra tekrar geçen ay test yaptırdım çok şükür hepsi normal çıktıMerhaba kızlar. Tam 1 senedir gebe kalmaya çalışıyorum. Geçen gün kan verdim reglin 2. Günü fsh 5,47 lh 4,32 prolaktin 13 amh 2.74 tsh 2.30 ve estradiol 15 çıktı. Estradiol çok düşük nasıl yükselteceğimi bilmiyorum yumurtalıkların yavaş çalışıyor aşılama yapalım dedi doktor fakat ben değerlerimin normal gebeliğe elverişli olduğunu düşünüyorum bu konuda tecrübesi olan varsa yardımcı olabilir mi ? Estradiol yükseltmek için veya yumurtaları biraz hızlı geliştirmek için ayriyeten hormon değerlerim normal mı gebelik için fikrinize ihtiyacım var.
Hayır kullanmadım çünkü hangi hormon değerim sıkıntıda suan bilmiyorumHayıt macunu denediniz mi ? Benimde hormonlarımda sıkıntı vardı. Macunu kullandıktan sonra tekrar geçen ay test yaptırdım çok şükür hepsi normal çıktıgsyıe
İncir kürünüde duymuştum. Baya faydalı diye biliyorum. Ama Hayıt macunu da kullanabilirsiniz. Hormonları dengeli olup yumurta gelişimi için kullananlarda var. Benim yumurtalarım 21. Gün çatlarken macunu kullandıktan sonra 14 16. Günlerde çatlamaya başladıHayır kullanmadım çünkü hangi hormon değerim sıkıntıda suan bilmiyorumestradiol biraz düşük geldi gerisi normal sınır da diye biliyorum benim problemim sanırım yumurtayı hızlı büyütememek bu ay incir kürü deniyorum
Prolaktin yüksek bunu düşürmek için ilaç veriyorlarKızlar merhaba adetin 2 günü lh 5.38
Fsh 7.76
Prolaktin 58.35
Tsh 1.80
Estadrial 53 sizce nasıl degerim
Prolaktin yüksek bunu düşürmek için ilaç veriyorlar
Prolaktin 58 e nasıl gerek görmedi çok şaşırdım yüksek görünüyor çünkü 10-25 aralıkta şimdi baktımDoktor gerek görmedi acaba neden böyle oldu
Evet bende şaşırdım dikkatli bakınca ama gerek yok dedi olur olur dedi hatta adet düzensizliği yoksa hiç yapmayalım test dediProlaktin 58 e nasıl gerek görmedi çok şaşırdım yüksek görünüyor çünkü 10-25 aralıkta şimdi baktım