• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hormon testleri için kaçıncı günümde doktora gitmeliyim?

frckls

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
59
0
36
İzmir
merhaba kızlar,

biz 4 aydır çocuk deniyoruz. 30 yaşındayım o nedenle bir sene dolmadan doktora gitmek istiyorum geç kalmamak için.

bu ay ov. testi denedim fakat ov.da olmadığımdan korkuyorum çünkü hiç koyu çift çizgi çıkmadı.

daha önce doktora gitmiştim fakat sadece smear testi fln yapmıştı. şimdi hormon kontrolü yaptırmak istiyorum. bi de yumurtlamamda problem olup olmadığını merak ediyorum.

bu testlere gitmek için periyodumuzun belirli bi gününe denk getirmek gerekiyor diye duymuştum. bu konuda tecrübesi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum...

Reglin 3.günü kan vererek baktırmıştım ben. Aynı gün ultrason ile de kist miyom vs var mı diye bakmıştı dr. Hayırlısıyla olur bebişiniz inşallah :34:

Ben gittiğimde hormonla ilgili kan tahlilleri, ultrason incelemesi ve pap smear aynı gün yapılmıştı, sıradan bir günde gitmiştim.

Pko teşhisi koymuştu. Fakat gebelik için tedaviye başlanacaksa, bir de adetin 2. ya da 3. günü tekrar ultrason kontrolüne çağırıyor. Hormon tahlilleri için adet tarihini bekleyelim dememişti...

çok teşekkürler kızlar cevaplarınız için..

ama maalesef bnm reglimin 3. günü bayram tatiline gelicek büyük ihtimalle =(

kızlar bi de 21. günde progesterona bakılıyormuş. bunu yaptıran var mı? aynı gün içinde sonuç alınabilir mi?

Back