sonce cim sıkıştırılmış idrar testi nedir acaba ve niçin yapıldı sana bu beni bi aydınlatabilirmisin zahmet olmazsa....
sigorta hastanelerinde ücret alınmıyor.sıkıştırılmış idrar testi benim bildiğim kadarıyla yaklaşık 2 litre su içtikten sonra yapılıyor bu şekilde ultrasonla bakıyorlar yumurtalıklarına.
hormon tahlilinde ise adetin 3. günü ne kadar kanama olduğu önemli değil,o günki hormonal durumu incelemek istiyor doktor ,bu yüzden kolundan kan alarak hormon tahlili yapıyorlar ve doktor bu tahlili benden sabah aç karna istedi gerçi dün saat 11.50 ye kadar beklemek zorunda kaldım yağmur nedeniyle hastaneye geç kaldığımdan..neyse sonuçta hormon testim normaldi ve doktor bir dahaki adet periodum için yeni bir test daha istedi bir dahaki ay da onu yaptırıcam.bir de dün tesadüfen fark ettim mememde bir kitle vardı onun için de meme usg si istediler ,hastane meme usg si için 30 L. istiyormuş şaşırdım çünkü daha önceki usg lerde hiç para istenmedi(üniversite hastanesi) sizce bu meme usg si için her hastanede ekstra bir ücret ödeniyo mu böyle?yoksa kayıt kısmındaki adam beni kafaladı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?