Gebeliğe Hazırlık Hormon testimi yorumlar misiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Damlats

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2020
689
330
103
32
Tsh: 2.6
fsh: 8.2
Lh: 12.9
Prolaktin:20.3

adetin 3.gunu yaptirdigim hormon testleri. Bir yildir cocugumuz olmuyor. İki farkli doktora gosterdim biri prof degerler iyi dedi ama sanki deger araliklarina bakinca cok iyi degil gibj geldi. Bilen var mi?

Bence de iyi gibi duruyor ama keşke aralıkları da paylassaydiniz

Araliklar boyle. Pek bi sey anlamadim gerci ama

Eklentiler

• 1864E640-B05E-46D9-97E9-BA5DE38DA823.jpeg
    26,3 KB · Görüntüleme: 80
Adetli iken baktırdığın için foliküler faz kısmı senin bakman gereken. Onlar da lh sınırda biraz onun dışında gayet iyi

Tsh gebelik dusunenlerde 2.5 alti olmasi gerekiyormus.. Lh fsh dan yuksek görünüyor bunada pko oldugunu gosteriyo ama doktora sor yinede pek normal durmuyo degerler

Tsh gebelik dusunenlerde 2.5 alti olmasi gerekiyormus.. Lh fsh dan yuksek görünüyor bunada pko oldugunu gosteriyo ama doktora sor yinede pek normal durmuyo degerler

İki ayri doktora gosterdim ikiside normal dedi ama bende suphelendim. Yukarda arkdslarda normal dedi bilemedim simdi

pko adet duzensizligi yasayanlar degil mi pek bilgim yok ama benim adetlerim duzenlidir hep

İki ayri doktora gosterdim ikiside normal dedi ama bende suphelendim. Yukarda arkdslarda normal dedi bilemedim simdi
Sen bence baska bi doktora daha git canim mutlaka normal demesine sasirdim ayrica pko lu olup duzenli adet olan cok insan var

didem beim tsh 2.67 doktor normal dedi düşürmek icinilac veemedi
Kuzum benim topiki biliyosun orda cok kisiye doktor oyle soylemis 2.5 alti olmasi gerekiyomus gebelik düşünen ler icin

Allah allah. Bi normal doktoruma gittim birde prof a gittim muayenesine 900 lira verdim sirf testlerimi gostericem diye oda normal dedi bilemedim smdi
Ben böyle biliyorum canim lh fshdan bariz yuksek bilemedim

Kuzum benim topiki biliyosun orda cok kisiye doktor oyle soylemis 2.5 alti olmasi gerekiyomus gebelik düşünen ler icin
biliyorum ben özllikle sordum bu normaldedi 3kusilerde hamile olunuyor dedi 4ustu fazla dedi deger araliigii 4u geçmeyecek dedi
Benim 2.67 bu sıkıntı degil dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…