- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 348
- 33
Aynn yuksek oldugu zaman pko diyolarlh dusuk olmasi lazim fshden

Evet ondan belki bisi demiştirbenimkde sınırın biraz ustunde ya ondan iplemedi demekki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynn yuksek oldugu zaman pko diyolarlh dusuk olmasi lazim fshden
Evet ondan belki bisi demiştirbenimkde sınırın biraz ustunde ya ondan iplemedi demekki
Canim amh yumurta rezervini gösteren bir test.. Benim de değerlerim senin gibi ama amh değerim düşük. Bu da hamileliği zorlaştırıyor. Bu testlerden o anlaşılmıyor. Sadece o test veya ultrasonda doktorun folikullerine bakarak söyleyebileceği bir şey.. Ultrasonda sorun görmedilerse belki oyuzden istememislerdir. Yani benim fikrim hala aynı.. Lh değerin sınırda ama ben çok da takılacak bir durum olduğunu düşünmüyorum ki doktorların da aynı şeyi söylemiş. Tsh için de normal bir değer.. 3 un üzeri olsa evet yüksek derdim. Yine için rahat etmeyecekse başka bir doktora da gösterebilirsin.Amh ne bilmiyorumbakilmadi sanirim. Baktirmam gerekiyorsa onada baktiriyim yine hormon testi mi oda
pkolumuusnBenim değerlerim nasıl
Tsh 2.04
Prolaktin 16.8
Fsh 5.2
Lh 12.8
Estradiol 36.7
Amh 6.83
Nasıl sonuçlar
Canim senin değerlerin çok normal gelmedi bana.. Pko var mıydı?Benim değerlerim nasıl
Tsh 2.04
Prolaktin 16.8
Fsh 5.2
Lh 12.8
Estradiol 36.7
Amh 6.83
Nasıl sonuçlar
İyi görünüyor. Pcos var sanırım. Bi de keşke estradiol da bakılsaydı o da önemliTsh: 2.6
fsh: 8.2
Lh: 12.9
Prolaktin:20.3
adetin 3.gunu yaptirdigim hormon testleri. Bir yildir cocugumuz olmuyor. İki farkli doktora gosterdim biri prof degerler iyi dedi ama sanki deger araliklarina bakinca cok iyi degil gibj geldi. Bilen var mi?
İyi görünüyor. Pcos var sanırım. Bi de keşke estradiol da bakılsaydı o da önemli
3. Gün için gayet iyi canımAraliklar boyle. Pek bi sey anlamadim gerci ama
Çok kötü değil anlamında. Gebelik oluşmaz bu değerlerde denemez. Pcos olmayadabilir muayenede çıkar en doğrusupcos varsa nasil iyi olabilirhic anlamadim bu isten suan. Cunku pko hamilelige engel bi durum degil mi
Cok kafam karisti en iyisi ben baska bir doktora daha gideyim. Tesekkur ederim cokÇok kötü değil anlamında. Gebelik oluşmaz bu değerlerde denemez. Pcos olmayadabilir muayenede çıkar en doğrusu
için rahat etmistirMerhaba arkadaslad bugun doktorumu aradim. Tekrar degerlerimi gosterdim. Lh yuksek cikmis ama donem donem stresten vs olabilir. Polikistk dememiz icin adet gecikmesi gibi bulgular olmasi ya da ultrasnla baktigimiz zaman polikistk kistler gormemiz gerek. Senin oyle bi durumun yok yani degilsin dedi.
Evet :) ama sadece hormon testine bakip kendi icinde boyle dusunen varsa bilgilendiriyim dediniçin rahat etmistir