• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hormon testi

arkadaşlar bir şey soracağım bende normalde polikistik over teşhisi koydular . adetin 3. günü hormon testi yaptırdım doktorum normal dedi bir sorun yok dedi zaten polikistik over de fazla gelişmemiş . bana klomen verdi adetin 3. günü itibaren 5 gün kullandım ve yumurta gelişimi var mı diye gittim normalde 16mm ve 20mm arasında olması lazımmış benim 14 dü cumartesi günü yeniden gittim 16 mm dedi sizce hamile kalabilirmiyim birde sol yumurtalığımın olduğu yerde gelişen yerde yani ağrı var arada kramp giriyor acaba bu döllendiği için mi yoksa yumurta gelişi olduğundan mı ??
5 ay boyunca cok belirti takip ettim her ay hamileyim sandim hatta hamile oldugum ay da amann bu belirtiler gecen 4 aydada vardi diyip hicbir fark gormeden hamile kaldigimi ogrendim. Belirti olayi hikaye sadece kendimizi dinliyoruz. Ama ovulasyon testleri kesinlikle hamileligi gosteriyo bende adete yakin ovulasyon testlerimin cokkkkk silik cikmamasiyla hamileligimi ogrendim. Onun disinda hicbirsey anlamiyosunuz. Ve asla rutin hayatinizdan kisarak yasamayin sadece psikolojinizi etkiler. En yogun ayakta olup kosturup durdugum ay hamile kaldim cnku

5 Aydır istiyoruz bizde hormon sonuçların da gayet iyi çıktı ama 12..gün yumurta takibine gidicem çünkü Benim adetlerim çok düzensiz ve ilaçla hasta olabıldım bu ay .. ona rağmen test sonuçlarım gayet iyi çıktı bakalım ne olacak galıba yumurtam catlamıyor benım de doktor bakalım hangi yolu nasıl izleyecek ben de merak içersin de bekliyorum
Benim oyle bi sıkıntım yoktu adet gordugum ilk gunden beri adetlerim duzenlidir

Back