• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hormon testi

gunbatimi123

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2017
946
414
103
34
hormon degerlerim tsh 8.12. fsh 8. lh 10 .e2<20. prolaktin 19. kizlar trois ilacini ictigim halde yukselmis bi ara dusmustu tekrar yukseldi digerleri nasil acaba bilen varmi?

İlacin yetersiz geliyo ben troid hastasiyim ameliyat oldum.. Ondan iyi biliyorum..troid prolaktini cok etkiler mutlaka doktora git canim ilaci arttirsin.

Lh nin fsh den dusuk olmasi gerekiyor.bence sen troidi dusurmeye bak sonra adetin 3.gunu tekrar baktir

troid dusunce hersey normal cikio yukselince hepsi yukselio adetimde gecikio suan 75mg iciyodum 3ay biyunca dusuk gidiyodu.hamilede kalamiyorum buay rahim filmi cekilcem butun testleri yaptirip tedaviye baslicam.bi dusuncemde dio tshi dusursem yeter olur cocugum ama buzamana kadar olmadi bi senedir

Merhaba benim sonuçlarıma da bakarmısınız
FSH :8.67 LH6.99 TSH:2.91 Prolaktin :12.44 hamile kalmak istiyorum bi sorun çıkarmı sizce ??

Merhaba benim sonuçlarıma da bakarmısınız
FSH :8.67 LH6.99 TSH:2.91 Prolaktin :12.44 hamile kalmak istiyorum bi sorun çıkarmı sizce ??

Cedda TSH iniz biraz yuksek cikmis. Doktorunuza gidin buyuk ihtimal dusuk olcekli tiroid tedavisi uygulayacak. Ben de 2.93 ile ayni TSH durumundayim.

Diger degerler adet gununuze goreceli okunabilir , eger 3uncu gun yapilmisssa, LH ve FSH iyi gibi gorunuyor,
prolaktini degerlendirmeyi bilmiyorum ama tiroid e bagli degisiyormus.

Kızlar merhabalar
Adetimin 2.günü doktor hormon testi istedi benden bende bugün gittim verdim ve sonucu çıktı doktora göstermeden sizinle paylaşmak istedim yorumlayabılırseniz sevinirim ..

TSH (bakılmamış) neden onu da anlamadım neys..
FSH 6,61
LH 12,72
E2 40,00
PROLAKTİN 12,20
Total testesteron 0,46

Bu Arada adetlerim çok düzensiz tarlusal ile hasta oldum ve artık çocuk istiyorum ..
doktoruma da bu şikayet ile gittim ..

PKO var mı canım sende ? Fsh gayet iyi gibi ama lh degerın ile çok yakın
Canim yazali cok olmus. Bende ultrasonda pco hic gözlemlenmedi. Oyle bi olusum yoktu. Fsh gayet normal sadece lh 2 fln en ideali ama o da tabi normal araliktaydi zaten kisa bir sure sonra hamile kalabildim. Bu forumu okuyan arkadaslarada ornek olsun. Bi zamani var. Su lh degerine o kdr takmistimki. Soyle dusunun etrafinizda cocugu hicc olmamis kac kisi var? Artik tip cok ilerledi.

Canim yazali cok olmus. Bende ultrasonda pco hic gözlemlenmedi. Oyle bi olusum yoktu. Fsh gayet normal sadece lh 2 fln en ideali ama o da tabi normal araliktaydi zaten kisa bir sure sonra hamile kalabildim. Bu forumu okuyan arkadaslarada ornek olsun. Bi zamani var. Su lh degerine o kdr takmistimki. Soyle dusunun etrafinizda cocugu hicc olmamis kac kisi var? Artik tip cok ilerledi.

Darısı başımıza o zaman arkadaşım gerçekten çok sevındımm umut oluyorsunuz bizlere .. kaç haftalık hamilesin peki

5 Aydır istiyoruz bizde hormon sonuçların da gayet iyi çıktı ama 12..gün yumurta takibine gidicem çünkü Benim adetlerim çok düzensiz ve ilaçla hasta olabıldım bu ay .. ona rağmen test sonuçlarım gayet iyi çıktı bakalım ne olacak galıba yumurtam catlamıyor benım de doktor bakalım hangi yolu nasıl izleyecek ben de merak içersin de bekliyorum

arkadaşlar bir şey soracağım bende normalde polikistik over teşhisi koydular . adetin 3. günü hormon testi yaptırdım doktorum normal dedi bir sorun yok dedi zaten polikistik over de fazla gelişmemiş . bana klomen verdi adetin 3. günü itibaren 5 gün kullandım ve yumurta gelişimi var mı diye gittim normalde 16mm ve 20mm arasında olması lazımmış benim 14 dü cumartesi günü yeniden gittim 16 mm dedi sizce hamile kalabilirmiyim birde sol yumurtalığımın olduğu yerde gelişen yerde yani ağrı var arada kramp giriyor acaba bu döllendiği için mi yoksa yumurta gelişi olduğundan mı ??

Back