- 14 Temmuz 2017
- 946
- 414
- 103
- 34
- Konu Sahibi gunbatimi123
hormon degerlerim tsh 8.12. fsh 8. lh 10 .e2<20. prolaktin 19. kizlar trois ilacini ictigim halde yukselmis bi ara dusmustu tekrar yukseldi digerleri nasil acaba bilen varmi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba benim sonuçlarıma da bakarmısınız
FSH :8.67 LH6.99 TSH:2.91 Prolaktin :12.44 hamile kalmak istiyorum bi sorun çıkarmı sizce ??
yuksek degil zaten normalmis tsh hamile kalmak isteyenlerin 2.5 en fazla olmasi gerekio biras asmis zaten degisiyo surekli biay sonra yeniden baktirdevlette yaptırdım 3. günüydü bişey yok dedi hatta neden geldinki diyip tersledi
Kizlar lh:4.60 fsh:4.80 tsh:2.60 e2:43 prolaktin:23 kizlar bunuda yorumlarmisiniz
Canim yazali cok olmus. Bende ultrasonda pco hic gözlemlenmedi. Oyle bi olusum yoktu. Fsh gayet normal sadece lh 2 fln en ideali ama o da tabi normal araliktaydi zaten kisa bir sure sonra hamile kalabildim. Bu forumu okuyan arkadaslarada ornek olsun. Bi zamani var. Su lh degerine o kdr takmistimki. Soyle dusunun etrafinizda cocugu hicc olmamis kac kisi var? Artik tip cok ilerledi.PKO var mı canım sende ? Fsh gayet iyi gibi ama lh degerın ile çok yakın
Canim yazali cok olmus. Bende ultrasonda pco hic gözlemlenmedi. Oyle bi olusum yoktu. Fsh gayet normal sadece lh 2 fln en ideali ama o da tabi normal araliktaydi zaten kisa bir sure sonra hamile kalabildim. Bu forumu okuyan arkadaslarada ornek olsun. Bi zamani var. Su lh degerine o kdr takmistimki. Soyle dusunun etrafinizda cocugu hicc olmamis kac kisi var? Artik tip cok ilerledi.
14 haftalik 5. Denemede hamile kalabildim. Insallah tamamina erer. Sizin hormon degerleriniz nasil. Kac aydir deniyosunuzDarısı başımıza o zaman arkadaşım gerçekten çok sevındımm umut oluyorsunuz bizlere .. kaç haftalık hamilesin peki