- Konu Sahibi gamzeli_bebis
tmm tesekkurler :)Bakıyor hepsine bende sağlık ocağında baktırdım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tmm tesekkurler :)Bakıyor hepsine bende sağlık ocağında baktırdım
fsh lh prolaktn flnda bakıyolarmı :)İstanbuldayım Sağlık ocagına bugün kan verdim hormon şeker vitamin ..
Şuan baktım testimin çogu cıkmış kalanda en gec yarın öğlende çıkar ..
Hatta bugün gördüm daha önce idrar testi yapmıyorlardı..ona bile başlamışlar cok sevindiminşallah diğer sonuçlarımda güzel çıkar
Çok demişler 400 ya bende özelde yaptırdım testlerimi ama sadece 80 lira verdimKızlar bende adetin üçüncü günü kan vericem. (Pko var bende doktor o yüzden istedi ) Özele sordum 400 liraya yakın tutar dedi. Fsh, lh, TSH... Gibi tahliller
naptin canim tekrar kan verdinmifsh lh prolaktn flnda bakıyolarmı :)
İstanbul'da icmelerde bir hastane var oraya sordum böyle dediler. Bana da çok geldi. Siz nerede yaptırdınız acaba 80 liraya ?Çok demişler 400 ya bende özelde yaptırdım testlerimi ama sadece 80 lira verdim
kan vermedim adet olmyı bekliyorum canım 3. günü doktora gidcem :)naptin canim tekrar kan verdinmi
Sakarya da canım özel Adatıp hastanesindeİstanbul'da icmelerde bir hastane var oraya sordum böyle dediler. Bana da çok geldi. Siz nerede yaptırdınız acaba 80 liraya ?
Seni hatırlıyorum nerdeyse her ay hamileyim deyip kimyasal geçirdim diyorsun. 3. Kimyasaldan çok fazlasi var. Hamile kalabiliyorsan bahsettigin testlere gerek yok zaten kısırlık gibi sorunun yok. Sana yapılacak testler gen ve pıhtılaşma testleri. Hamile kaliyorsun ama kimyasalla sonuçlanıyor bunun sebebine bakılmalı. Ama sen güvenilir birine benzemiyorsun. Her ay aynı konuyu açıp aynı soruyu soruyorsun. Bu kaçıncı hamileliğin oldu. Ya erkeksin bu şekilde sayfada geziyorsun bilemedimkan vermedim adet olmyı bekliyorum canım 3. günü doktora gidcem :)
tanımadan böyle konuşmanız çok yanlış.Seni hatırlıyorum nerdeyse her ay hamileyim deyip kimyasal geçirdim diyorsun. 3. Kimyasaldan çok fazlasi var. Hamile kalabiliyorsan bahsettigin testlere gerek yok zaten kısırlık gibi sorunun yok. Sana yapılacak testler gen ve pıhtılaşma testleri. Hamile kaliyorsun ama kimyasalla sonuçlanıyor bunun sebebine bakılmalı. Ama sen güvenilir birine benzemiyorsun. Her ay aynı konuyu açıp aynı soruyu soruyorsun. Bu kaçıncı hamileliğin oldu. Ya erkeksin bu şekilde sayfada geziyorsun bilemedim
Erkek olsa kimyasal gebelikten ne anlasin Allahaskina :)) bide kiz gelip gebelikle ilgili seyler soruyo cinsellik sormuyoki..Seni hatırlıyorum nerdeyse her ay hamileyim deyip kimyasal geçirdim diyorsun. 3. Kimyasaldan çok fazlasi var. Hamile kalabiliyorsan bahsettigin testlere gerek yok zaten kısırlık gibi sorunun yok. Sana yapılacak testler gen ve pıhtılaşma testleri. Hamile kaliyorsun ama kimyasalla sonuçlanıyor bunun sebebine bakılmalı. Ama sen güvenilir birine benzemiyorsun. Her ay aynı konuyu açıp aynı soruyu soruyorsun. Bu kaçıncı hamileliğin oldu. Ya erkeksin bu şekilde sayfada geziyorsun bilemedim
erkekmisin demesi benide cok şaşırttı ama neyse bazen burdaki insanlara hayret ediyorum vallaErkek olsa kimyasal gebelikten ne anlasin Allahaskina :)) bide kiz gelip gebelikle ilgili seyler soruyo cinsellik sormuyoki..
Bu arkadaşı çok iyi hatırlıyorum her ay su kadar değerim çıktı iki gün sonra su oldu der sonra adetim geldi der. Belki 10 oldu. Dediğim gibi amacını bende bilmiyorum ama samimi değil ya dalga geçiyor yada maksadı farkli. Hatta 3 defa üst üste kimyasal geçirmişti o zaman konusmustuk git araştırma yaptır başka sorunun vardır diye belki 7-8 ay oldu. Sonra yine nerede yazısını görsem bu ay değerim su çıktı hamileyim diye paylaşıyordu. Yalan söylüyor ama sebebini bende bilmiyorum.Erkek olsa kimyasal gebelikten ne anlasin Allahaskina :)) bide kiz gelip gebelikle ilgili seyler soruyo cinsellik sormuyoki..
Ne on yargisi doktorlar hakkında bile bı ton yazismaniz oldu. Senin pek çok postuna bende cevap verdim. Neredeyse her ay aynı şeyi soruyorsun seni çok iyi hatırlıyorum. Daha önce konuştuk çünkü. 3-4 filan değil net 10 olmuştur. Dalga mı geçiyorsun insanlarla napıyorsun anlamadım ama. Erkek olma ihtimalin hala da var.tanımadan böyle konuşmanız çok yanlış.
ben erkek olsam ne amaçla heray bunu sorim mantık dışı olmazmı ?
ve evet 3-4 kere geçirmiş sayılcam ama bu süreçte ne düşündüğümü niye doktora gitmediğimi bilemezsiniz değilmi?
kimyasaldan snra kolay hamile kalınır dediler gitmedim bekledim kendimi hastane test stresine sokmak istemedim.
her ne kdr ön yargılı ve kırıcı bi yorum olsada tesekkürler.
yahu siz iyimisiniz ? !! ne 10u ya. konularıma bakın isterseniz bi 3-4 defa fln yaşadım evett. bende bunu inkar etmiyorum töbe estf. size ccvp vermek istemiyorum sizde beni görünce yorum yapmayın oldumu ? !!!Bu arkadaşı çok iyi hatırlıyorum her ay su kadar değerim çıktı iki gün sonra su oldu der sonra adetim geldi der. Belki 10 oldu. Dediğim gibi amacını bende bilmiyorum ama samimi değil ya dalga geçiyor yada maksadı farkli. Hatta 3 defa üst üste kimyasal geçirmişti o zaman konusmustuk git araştırma yaptır başka sorunun vardır diye belki 7-8 ay oldu. Sonra yine nerede yazısını görsem bu ay değerim su çıktı hamileyim diye paylaşıyordu. Yalan söylüyor ama sebebini bende bilmiyorum.
doktorlar hakkında ben kimseyle konuşmadım . 10 kerede kimyasal gebelik yaşamadım hepi topu 14 aylık evliyim. size cevap vermicem beni bilen biliyor sizin fikriniz önemli değil.!Ne on yargisi doktorlar hakkında bile bı ton yazismaniz oldu. Senin pek çok postuna bende cevap verdim. Neredeyse her ay aynı şeyi soruyorsun seni çok iyi hatırlıyorum. Daha önce konuştuk çünkü. 3-4 filan değil net 10 olmuştur. Dalga mı geçiyorsun insanlarla napıyorsun anlamadım ama. Erkek olma ihtimalin hala da var.