Gebeliğe Hazırlık HORMON TESTİ VE HERŞEY

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bütün tahlilerim cıkmış..şükür normal hersey:nazar::nazar::nazar:
buarada boşuna 400 tl verme yazık günah para kolay kazanılmıyor..:KK12:

İstanbuldayım Sağlık ocagına bugün kan verdim hormon şeker vitamin ..
Şuan baktım testimin çogu cıkmış kalanda en gec yarın öğlende çıkar ..
Hatta bugün gördüm daha önce idrar testi yapmıyorlardı..ona bile başlamışlar cok sevindim ♥️ inşallah diğer sonuçlarımda güzel çıkar
fsh lh prolaktn flnda bakıyolarmı :)

kan vermedim adet olmyı bekliyorum canım 3. günü doktora gidcem :)
Seni hatırlıyorum nerdeyse her ay hamileyim deyip kimyasal geçirdim diyorsun. 3. Kimyasaldan çok fazlasi var. Hamile kalabiliyorsan bahsettigin testlere gerek yok zaten kısırlık gibi sorunun yok. Sana yapılacak testler gen ve pıhtılaşma testleri. Hamile kaliyorsun ama kimyasalla sonuçlanıyor bunun sebebine bakılmalı. Ama sen güvenilir birine benzemiyorsun. Her ay aynı konuyu açıp aynı soruyu soruyorsun. Bu kaçıncı hamileliğin oldu. Ya erkeksin bu şekilde sayfada geziyorsun bilemedim

Seni hatırlıyorum nerdeyse her ay hamileyim deyip kimyasal geçirdim diyorsun. 3. Kimyasaldan çok fazlasi var. Hamile kalabiliyorsan bahsettigin testlere gerek yok zaten kısırlık gibi sorunun yok. Sana yapılacak testler gen ve pıhtılaşma testleri. Hamile kaliyorsun ama kimyasalla sonuçlanıyor bunun sebebine bakılmalı. Ama sen güvenilir birine benzemiyorsun. Her ay aynı konuyu açıp aynı soruyu soruyorsun. Bu kaçıncı hamileliğin oldu. Ya erkeksin bu şekilde sayfada geziyorsun bilemedim
tanımadan böyle konuşmanız çok yanlış.
ben erkek olsam ne amaçla heray bunu sorim mantık dışı olmazmı ?
ve evet 3-4 kere geçirmiş sayılcam ama bu süreçte ne düşündüğümü niye doktora gitmediğimi bilemezsiniz değilmi?
kimyasaldan snra kolay hamile kalınır dediler gitmedim bekledim kendimi hastane test stresine sokmak istemedim.
her ne kdr ön yargılı ve kırıcı bi yorum olsada tesekkürler.

Erkek olsa kimyasal gebelikten ne anlasin Allahaskina :)) bide kiz gelip gebelikle ilgili seyler soruyo cinsellik sormuyoki..

Erkek olsa kimyasal gebelikten ne anlasin Allahaskina :)) bide kiz gelip gebelikle ilgili seyler soruyo cinsellik sormuyoki..
Bu arkadaşı çok iyi hatırlıyorum her ay su kadar değerim çıktı iki gün sonra su oldu der sonra adetim geldi der. Belki 10 oldu. Dediğim gibi amacını bende bilmiyorum ama samimi değil ya dalga geçiyor yada maksadı farkli. Hatta 3 defa üst üste kimyasal geçirmişti o zaman konusmustuk git araştırma yaptır başka sorunun vardır diye belki 7-8 ay oldu. Sonra yine nerede yazısını görsem bu ay değerim su çıktı hamileyim diye paylaşıyordu. Yalan söylüyor ama sebebini bende bilmiyorum.

tanımadan böyle konuşmanız çok yanlış.
ben erkek olsam ne amaçla heray bunu sorim mantık dışı olmazmı ?
ve evet 3-4 kere geçirmiş sayılcam ama bu süreçte ne düşündüğümü niye doktora gitmediğimi bilemezsiniz değilmi?
kimyasaldan snra kolay hamile kalınır dediler gitmedim bekledim kendimi hastane test stresine sokmak istemedim.
her ne kdr ön yargılı ve kırıcı bi yorum olsada tesekkürler.
Ne on yargisi doktorlar hakkında bile bı ton yazismaniz oldu. Senin pek çok postuna bende cevap verdim. Neredeyse her ay aynı şeyi soruyorsun seni çok iyi hatırlıyorum. Daha önce konuştuk çünkü. 3-4 filan değil net 10 olmuştur. Dalga mı geçiyorsun insanlarla napıyorsun anlamadım ama. Erkek olma ihtimalin hala da var.

Bu arkadaşı çok iyi hatırlıyorum her ay su kadar değerim çıktı iki gün sonra su oldu der sonra adetim geldi der. Belki 10 oldu. Dediğim gibi amacını bende bilmiyorum ama samimi değil ya dalga geçiyor yada maksadı farkli. Hatta 3 defa üst üste kimyasal geçirmişti o zaman konusmustuk git araştırma yaptır başka sorunun vardır diye belki 7-8 ay oldu. Sonra yine nerede yazısını görsem bu ay değerim su çıktı hamileyim diye paylaşıyordu. Yalan söylüyor ama sebebini bende bilmiyorum.
yahu siz iyimisiniz ? !! ne 10u ya. konularıma bakın isterseniz bi 3-4 defa fln yaşadım evett. bende bunu inkar etmiyorum töbe estf. size ccvp vermek istemiyorum sizde beni görünce yorum yapmayın oldumu ? !!!

Ne on yargisi doktorlar hakkında bile bı ton yazismaniz oldu. Senin pek çok postuna bende cevap verdim. Neredeyse her ay aynı şeyi soruyorsun seni çok iyi hatırlıyorum. Daha önce konuştuk çünkü. 3-4 filan değil net 10 olmuştur. Dalga mı geçiyorsun insanlarla napıyorsun anlamadım ama. Erkek olma ihtimalin hala da var.
doktorlar hakkında ben kimseyle konuşmadım . 10 kerede kimyasal gebelik yaşamadım hepi topu 14 aylık evliyim. size cevap vermicem beni bilen biliyor sizin fikriniz önemli değil.!

Yeni
kızlar merhaba ben doktora gittim cumartesi günü özele.
bi kaç soru sordu işte adetin düzenlimi diye evet saat gibi tıkır tıkır dedim :KK70:
ağrı olurmu dedi adetliyken evet dedim iyi bişey ağrı olması dedi.
sağlıklı bi çifti anlatıyosunuz güzel dedi.
işte 8 ayda 3 kez kimyasal yaşadığımı sööledim bu iyi bişey hamile kalabiliyosun dedi.
eşimden sperm testi vs istemedi gerek yok gibi duruyo dedi. 3 kimyasalı duyunca :KK70:
ultrasonda baktı gayet güzel dedi aama sağ yumurtalıkta polikistik görünümü var dedi ilerlememesi lazım dıkkat et kg alma şekeri kes dedi.
adetmin 2. günüydü aç karnına gittim
tsh prolaktin androstenedion ve insülin direnci testleri istedi kan verdim.
3 günde çıkıyomuş bitanesi. o yüzden çarsamba gidip göstercem.
bakalım ne dicek
ilk defa doktora gittim :) bu konu için
ve merak edenler için toplam 15 tl ödedim sadece ( tamamlayıcı sağlık sigortamız var) :)

Back