Gebeliğe Hazırlık HORMON TESTİ VE HERŞEY

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

gamzeli_bebis

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2011
7.201
21.135
548
33
İstanbul
Kızlar günaydın adete 3 kala dün kan verdim 12.2 cıktı muhtemelen adet olcam.
14 aydır evliyiz 6-7 aydr cocuk istiyoruz olmadı bu ayda adet olursam 3 kimyasal yaşamış olcam.
diyorumki artık doktora gitme zamanı geldi (hiç gitmedim ne ben ne eşim.)
adetin 3. günü gidip o hormon testlerine vs baktirim diyorum.
amaa size 2 sorum olcak
önce dahiliyeye gidip kan troid demir vs baktırıp kadın doğuma sonramı gidsem (aynı gün içnde)
yoksa kadın doğuma direk aç karnına gitsm hepsine bakıyormu?
bide aynı gün içinde bu hormon sonuçları cıkyormu özelde ?
devlete gitmeye zamanım yok işe yeni başladım izin alamam :(
ve özelde yaptıran varsa ortalama kaç tl bulur ?
2 dedim bi sürü sordum şimdiden teşekkürlr:)

Bildiğim kadarıyla 5 .0 üzeri gebelik durumu diyorlar ama tabi yükselmesine bağlı degerlerin.. adet gectikten sonra tekrar test yaparsın..
Mutlaka sabah ilk olarak sağlık ocagına git ve bütün testler yapılıyor sen iste ertesi güne veriyorlar sonucu..özele gidip para verme en fazla 1 saat içinde kanı vermiş olursun..sağlık ocakları 9 ile 10 arası kan alıyor ama ona göre davranırsın..
İnşallah kalbinden ne geciyorsa o olsun..

Bildiğim kadarıyla 5 .0 üzeri gebelik durumu diyorlar ama tabi yükselmesine bağlı degerlerin.. adet gectikten sonra tekrar test yaparsın..
Mutlaka sabah ilk olarak sağlık ocagına git ve bütün testler yapılıyor sen iste ertesi güne veriyorlar sonucu..özele gidip para verme en fazla 1 saat içinde kanı vermiş olursun..sağlık ocakları 9 ile 10 arası kan alıyor ama ona göre davranırsın..
tesekkür ederim saolun :)

Özelde sadece hormon paneli 300’tl canım. Daha geçen gün gittim 3 ay önce yaptırmama rağmen doktor adetin 3.günü olduğu için yeniden istedi . Sonra paket olarak doktor muayenesi hariç 175 TL ye yaptırdım. Bence özele boşuna gitmeyin . Eğer imkan varsa sağlık ocağı gibi yerde yaptırın. Benim burada doğum evi var saat 17 den sonra mesai olan doktorlar var ve tahlil yapıyorlar bu şekilde belki yakınınızda vardır hormon olduğu için akşamda yapılıyor diye biliyorum . Kaldı ki ben geçen hafta bu şekilde 17 den sonra dahiliye gittim d vitamin vb tüm tahlillerimi 17 dem sonra kan verdim doktor olduğunu söyledi . Yine de bilemem

Özelde sadece hormon paneli 300’tl canım. Daha geçen gün gittim 3 ay önce yaptırmama rağmen doktor adetin 3.günü olduğu için yeniden istedi . Sonra paket olarak doktor muayenesi hariç 175 TL ye yaptırdım. Bence özele boşuna gitmeyin . Eğer imkan varsa sağlık ocağı gibi yerde yaptırın. Benim burada doğum evi var saat 17 den sonra mesai olan doktorlar var ve tahlil yapıyorlar bu şekilde belki yakınınızda vardır hormon olduğu için akşamda yapılıyor diye biliyorum . Kaldı ki ben geçen hafta bu şekilde 17 den sonra dahiliye gittim d vitamin vb tüm tahlillerimi 17 dem sonra kan verdim doktor olduğunu söyledi . Yine de bilemem
tesekkürler canım araşıtırıcam :)
bakalım hiç bilgim yok nası olcak
ama d vitamini troid fln aç karnına bakmışlardı bende

Özelde pahaliya patlar canim.zaten ilk önce kimyasal diye amh bakiyolar o test bile tek basina cok pahaliymis.beni devlette özellikle adetin 2.gunu cagirdi hemde vajinal muayene yapti.yumurta sayimi icinmis.tavsiyem sadece hormon testi yaptirma bide muayene ol.

Özelde pahaliya patlar canim.zaten ilk önce kimyasal diye amh bakiyolar o test bile tek basina cok pahaliymis.beni devlette özellikle adetin 2.gunu cagirdi hemde vajinal muayene yapti.yumurta sayimi icinmis.tavsiyem sadece hormon testi yaptirma bide muayene ol.
tamam tesekkr ederim :)
nası yapcam bilmiyorum bakalım izin alcam olmazsa bi adet olimd

Kızlar günaydın adete 3 kala dün kan verdim 12.2 cıktı muhtemelen adet olcam.
14 aydır evliyiz 6-7 aydr cocuk istiyoruz olmadı bu ayda adet olursam 3 kimyasal yaşamış olcam.
diyorumki artık doktora gitme zamanı geldi (hiç gitmedim ne ben ne eşim.)
adetin 3. günü gidip o hormon testlerine vs baktirim diyorum.
amaa size 2 sorum olcak
önce dahiliyeye gidip kan troid demir vs baktırıp kadın doğuma sonramı gidsem (aynı gün içnde)
yoksa kadın doğuma direk aç karnına gitsm hepsine bakıyormu?
bide aynı gün içinde bu hormon sonuçları cıkyormu özelde ?
devlete gitmeye zamanım yok işe yeni başladım izin alamam :KK43:
ve özelde yaptıran varsa ortalama kaç tl bulur ?
2 dedim bi sürü sordum şimdiden teşekkürlr:)
Merhaba bende 8aylık evliyim ve adet olamıyorum diye doktora gitmiştim bana pko olduğumu söyledi ve kan idrar hormon testi istedi özelde yaptırdım bunları ve 80 lira para verdim aynı gün içerisinde aldım sonuçları ama devlete gidersen hormon test sonucu 30 günü buluyor verdiği ilaçla adet oldum ve şuna klomen kullanıyorum Pazartesi tekrardan gideceğim yumurtalarıma baktırmaya

Merhaba bende 8aylık evliyim ve adet olamıyorum diye doktora gitmiştim bana pko olduğumu söyledi ve kan idrar hormon testi istedi özelde yaptırdım bunları ve 80 lira para verdim aynı gün içerisinde aldım sonuçları ama devlete gidersen hormon test sonucu 30 günü buluyor verdiği ilaçla adet oldum ve şuna klomen kullanıyorum Pazartesi tekrardan gideceğim yumurtalarıma baktırmaya
tesekkürler cvp için bakalım adet olmayı bkliyorum :) sonra yaptırcam

Bende devlette yaptirdim ayni gün cikti sonuclar.hangi sehirdesiniz?

İstanbuldayım Sağlık ocagına bugün kan verdim hormon şeker vitamin ..
Şuan baktım testimin çogu cıkmış kalanda en gec yarın öğlende çıkar ..
Hatta bugün gördüm daha önce idrar testi yapmıyorlardı..ona bile başlamışlar cok sevindim ♥️ inşallah diğer sonuçlarımda güzel çıkar

İstanbuldayım Sağlık ocagına bugün kan verdim hormon şeker vitamin ..
Şuan baktım testimin çogu cıkmış kalanda en gec yarın öğlende çıkar ..
Hatta bugün gördüm daha önce idrar testi yapmıyorlardı..ona bile başlamışlar cok sevindim ♥️ inşallah diğer sonuçlarımda güzel çıkar
hormon derken fsh lh tsh fln bakıyormu sağlık ocagı

Back