• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hormon testi sonucum

orkide_17

Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2017
328
47
13
20170912_190152.jpg
Kizlar sonucuma gore yorum yapar misjniz..yarim doktor randevum var ..doktorumdan isteyecegim ozel takviyeler vs neler..malum biz istemeden veren olmuyor cok..ozele gidiyorum bu sefer.. Lutfen deneyimli bayanlar yardimci olsun..

Eki Görüntüle 2043785 Kizlar sonucuma gore yorum yapar misjniz..yarim doktor randevum var ..doktorumdan isteyecegim ozel takviyeler vs neler..malum biz istemeden veren olmuyor cok..ozele gidiyorum bu sefer.. Lutfen deneyimli bayanlar yardimci olsun..
Anladigim kadariyla sonuclarin iyi gorunuyor canim bi problrm yok gibi

Canim e2 5 cok dusuk degil mi 30 dan asagi olmamasi gerekiyordu..yumurtalarin gelişimiyle alakali bise diye biliyorum ben..
Estradiol hormonun evet simdi dikkat etyim dusuk gibi duruyor canim benimki de cok yuksek cikmisti doktor bu hormonu düşürmeliyiz yumurtlamayla alakali bi hormin demisti. 63 cikmisti benimki normalde 50 civari fln olmali galiba ama yine de en uyi yonlendirmeni doktorun yapar canm bnm stres yapma

seni üzmek istemem lakin fsh yüksek yumurtalık rezervinle alakalı azalmış olabilir
e2 de çok düşük

seni üzmek istemem lakin fsh yüksek yumurtalık rezervinle alakalı azalmış olabilir
e2 de çok düşük
Evet farkindayim vanim ona sikildi zaten klomem verdi ama 1 ay sonra gel adrt olunca dedi doktorum muayeneye.. Klomen 5 gunde bitiyor ya sinrasinda cagormasi herekmez miydi

Back