- 22 Mart 2019
- 3.166
- 2.952
- 133
Oluyormus doktorun demedi mi ama dusurulebilir birseyBu gebe olmak için engel olur mu bilginiz var mı
Benm de sutum var hala prolaktin normal illa sut olmasi mi lzimmis bana da uyarma dedi 10 yil olmis dogum yapali hala var sonuclar normalEğer süt akıntın varsa engel dedi ama benim sütüm falan yok hiç öyle bir durum yaşamadım
Anlamadım yaa. Benim sonuçlarım mı normal sende de mi yüksek bu hırmon ona rağmen hamile kaldın mıBenm de sutum var hala prolaktin normal illa sut olmasi mi lzimmis bana da uyarma dedi 10 yil olmis dogum yapali hala var sonuclar normal
Hayır bana korkacak bir durum yok dedi o yüzden soruyorum başka doktora başvurayımmı yoksa normal mi diyeOluyormus doktorun demedi mi ama dusurulebilir birsey
Canim senin prolaktn yuksek geldi bana ama.doktor sana bisey dememis yine de baska doktora goster sut gelmedigi surece sikinti gormemis ya ilk defa duydum bunu yanlissam duzeltin Benim de sut geldigi halde normal prolaktin gebe kaldim 3 kez kmyasal oldu ilk dogumdan sonraAnlamadım yaa. Benim sonuçlarım mı normal sende de mi yüksek bu hırmon ona rağmen hamile kaldın mı
Prolaktin yüksek çıkmış benim doktorum engel demişti ama çok basit bir sorun ilaç kullan iki ayda düzelir inşallahHormon testi sonuçlarım çktı anlayan varmı acabs bilgisi olan falan
Gebelik olusumuni engelliyor prolaktin yuksekligiNasıl yani beni koruyor derken bunun yüksek olması bebek için bir risk mi
Teşekkürler inşallahProlaktin yüksek çıkmış benim doktorum engel demişti ama çok basit bir sorun ilaç kullan iki ayda düzelir inşallah
Ben şuan gebe değilim gebe kalmak istiyorum uğraşlarımda bu yüzden bilmiyorum hormon testim bugun sonuçlandı prolaktin yüksek ama büyük bir engel değil dedi yani napmam lazım bilmiyorum çoçuğum olmaz diye korkuyorumCanim senin prolaktn yuksek geldi bana ama.doktor sana bisey dememis yine de baska doktora goster sut gelmedigi surece sikinti gormemis ya ilk defa duydum bunu yanlissam duzeltin Benim de sut geldigi halde normal prolaktin gebe kaldim 3 kez kmyasal oldu ilk dogumdan sonra
Baska doktora gitBen şuan gebe değilim gebe kalmak istiyorum uğraşlarımda bu yüzden bilmiyorum hormon testim bugun sonuçlandı prolaktin yüksek ama büyük bir engel değil dedi yani napmam lazım bilmiyorum çoçuğum olmaz diye korkuyorum
Benim sonuçlarıma kıyasla hormon değerlerin çok yerin de bence doktorun ne sedi gebelik durumun nedirEki Görüntüle 2298876
Benim sonucuma da bakar mısınız?
Henüz doktora göstermedim gebelik yok 7 aydırBenim sonuçlarıma kıyasla hormon değerlerin çok yerin de bence doktorun ne sedi gebelik durumun nedir
Adet düzensizliği var mıHenüz doktora göstermedim gebelik yok 7 aydır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?