Gebeliğe Hazırlık Hormon testi sonucu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eskaci

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2019
284
91
18
Hormon testi sonuçlarım çktı anlayan varmı acabs bilgisi olan falan

Eklentiler

• image.jpg
    77,9 KB · Görüntüleme: 148
benim sonuçlarımı yazayım sana FSH 5.80, LH 4.11, E2 32.10, PROLAKTİN 26.41. TSH 1.32 VE DOKTORUM HERŞEY NORMAL DEMİŞTİ. SENİN DEĞERLER BAYA YÜKSEK ÇIKMIŞ

benim sonuçlarımı yazayım sana FSH 5.80, LH 4.11, E2 32.10, PROLAKTİN 26.41. TSH 1.32 VE DOKTORUM HERŞEY NORMAL DEMİŞTİ. SENİN DEĞERLER BAYA YÜKSEK ÇIKMIŞ
Doktor abartı yüksek falan demedi ama hani korkucak bir durum değil dedi başka doktora mı görünsem bu değerler bir sıkıntı mj
Bilginiz varda yazarmısınjz

Evet bildigim kadariyla sut uretimi oluyo sen farkinda olmadan engel oluuo diye biliyoeum arkadasin dedigi gibi sana doktorun bisi demedi
Yüksek ama sıkıntı olacak değer de değil yani halledilebilir bir durum dedi korkmalımıyım

Evet oda süt hormonu fazla dedi ama engel değil dedi simir testi istedii genel olarak değerler nasıl
Ii gorunuyo canim doktorun da sorun yok demis o daha. Iyi bilir fsh degeride guzel benim 9 mesela sinir 10 oluyo

O zaman korkmana gerek yokicini ferah tut hersey yolunda
İnşallah ya biraz tedirgin olmadım değil şimdi bu ay içinde dediğiniz gibi 2 günde 1 deneyeceğim ve bakalım olacak mı tüyonuz varsa alırım

Prolaktin cok yuksek geldi bana tabiki halledielbilir

İnşallah ya biraz tedirgin olmadım değil şimdi bu ay içinde dediğiniz gibi 2 günde 1 deneyeceğim ve bakalım olacak mı tüyonuz varsa alırım
O zaman allah yardımcın olsun canim daha yeni deniyosunuz biraz acele etme ustune dusunce olmaz derler sen elinden geleni yao allahha birak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…