F freewoman1 Üye Kayıtlı Üye 29 Temmuz 2024 236 94 Salı 00:58 Konu Sahibi freewoman1 #1 Kızlar randevuma var gebelik istiyoruz hormon testi yaptırdım regl 4.günü pcos var anlayan yorum yapabilir mi? Eklentiler IMG_3838.png 80,7 KB · Görüntüleme: 60 IMG_3839.png 89 KB · Görüntüleme: 62 IMG_3840.png 93,2 KB · Görüntüleme: 63 IMG_3841.png 78,4 KB · Görüntüleme: 61
Kızlar randevuma var gebelik istiyoruz hormon testi yaptırdım regl 4.günü pcos var anlayan yorum yapabilir mi?
N nasipq15 Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Mayıs 2024 9 1 33 Salı 01:03 Konu Sahibi freewoman1 #2 freewoman1 .!.: Kızlar randevuma var gebelik istiyoruz hormon testi yaptırdım regl 4.günü pcos var anlayan yorum yapabilir mi? Genişletmek için tıkla... Referans aralığı kaç acaba
freewoman1 .!.: Kızlar randevuma var gebelik istiyoruz hormon testi yaptırdım regl 4.günü pcos var anlayan yorum yapabilir mi? Genişletmek için tıkla... Referans aralığı kaç acaba
F freewoman1 Üye Kayıtlı Üye 29 Temmuz 2024 236 94 Salı 01:04 Konu Sahibi freewoman1 #3 nasipq15 .!.: Referans aralığı kaç acaba Genişletmek için tıkla... Nasıl yani
N nasipq15 Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Mayıs 2024 9 1 33 Salı 01:16 Konu Sahibi freewoman1 #4 freewoman1 .!.: Nasıl yani Genişletmek için tıkla... Belli aralık üstü görünüyor sizinki yani yeni oluşmaya başlamış
freewoman1 .!.: Nasıl yani Genişletmek için tıkla... Belli aralık üstü görünüyor sizinki yani yeni oluşmaya başlamış
umutsuzkedii Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Ağustos 2024 1.051 362 Salı 09:17 Konu Sahibi freewoman1 #5 freewoman1 .!.: Kızlar randevuma var gebelik istiyoruz hormon testi yaptırdım regl 4.günü pcos var anlayan yorum yapabilir mi? Genişletmek için tıkla... Tsh çok yüksek troit hormonların düzgün çalışmıyor
freewoman1 .!.: Kızlar randevuma var gebelik istiyoruz hormon testi yaptırdım regl 4.günü pcos var anlayan yorum yapabilir mi? Genişletmek için tıkla... Tsh çok yüksek troit hormonların düzgün çalışmıyor
Taranta babu Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Aralık 2017 388 255 34 Salı 11:09 Konu Sahibi freewoman1 #6 freewoman1 .!.: Kızlar randevuma var gebelik istiyoruz hormon testi yaptırdım regl 4.günü pcos var anlayan yorum yapabilir mi? Genişletmek için tıkla... TSH ve LH yüksek görünüyor doktorunuz gerekli önlemleri alacaktır
freewoman1 .!.: Kızlar randevuma var gebelik istiyoruz hormon testi yaptırdım regl 4.günü pcos var anlayan yorum yapabilir mi? Genişletmek için tıkla... TSH ve LH yüksek görünüyor doktorunuz gerekli önlemleri alacaktır
F freewoman1 Üye Kayıtlı Üye 29 Temmuz 2024 236 94 Salı 12:39 Konu Sahibi freewoman1 #7 Taranta babu .!.: TSH ve LH yüksek görünüyor doktorunuz gerekli önlemleri alacaktır Genişletmek için tıkla... Acaba bu yüzden mi gebelik oluşmadı inşallah ilaç vs sonrasında olur hemen
Taranta babu .!.: TSH ve LH yüksek görünüyor doktorunuz gerekli önlemleri alacaktır Genişletmek için tıkla... Acaba bu yüzden mi gebelik oluşmadı inşallah ilaç vs sonrasında olur hemen
Taranta babu Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Aralık 2017 388 255 34 Salı 13:18 Konu Sahibi freewoman1 #8 freewoman1 .!.: Acaba bu yüzden mi gebelik oluşmadı inşallah ilaç vs sonrasında olur hemen Genişletmek için tıkla... Bu değerlerin yükselmesi zorlaştırıyor canım ama kesin bu sebepten diye bir şey de söyleyemem en iyisi doktorumuza güvenmek ve stresten uzak olmak. :)
freewoman1 .!.: Acaba bu yüzden mi gebelik oluşmadı inşallah ilaç vs sonrasında olur hemen Genişletmek için tıkla... Bu değerlerin yükselmesi zorlaştırıyor canım ama kesin bu sebepten diye bir şey de söyleyemem en iyisi doktorumuza güvenmek ve stresten uzak olmak. :)