- 20 Ağustos 2024
- 2
- 2
- 29
- Konu Sahibi ikimelekkizi
Selamlar, ben 2 yıldır evliyim 1,5 yıldır çocuk sahibi olmayı düşünüyoruz, çoğu zaman yumurtlama zamanına dikkat ederek günleri değerlendirdik. Ovülasyon testi de kullandım bir ara yumurtlama zamanındaki belirtilerimi daha iyi analiz edebilmek için. 2 hafta önce reglin 4. Günü kadın doğuma gittim. Ultrasonla baktı rahmimin çok iyi olduğunu söyledi ama yumurtalıklarım polikistik over için hassasmış. Direkt var demedi. Kan değerlerimi aşağıda fotoğrafını bırakıyorum. Cumartesi testi verdim amh pazartesi çıktı ve doktor asistanı aradığında polikistikover var dedi. Adetlerim düzenli. Her ay 24 25 günde olurum. Ama bu gittiğim döngüde ilk defa 37.günde oldum. Ultrasonda kist görünmeyip kan testinde çıkma gibi bir durum var mı aklım karıştı. Hsg çektirecektim o da randevuluymuş haberim yoktu, randevu yumurtlama zamanınına denk geldiği için bir sonraki döngüye kaldı. O sürede eşimde sperm testini yaptıracak. Bir bilginiz var mı bu amh hakkında, ultrasonda kist gözükmeyip kanda yüksek çıkması normal mi sizce?