TesekkurlerTah 0.4 ile 4 arası olmalıymış
Ft3 4.44 en yüksek olmalıymış sizde yüksek çıkmış
Vs vs netten bakıp bilgi alabilriisniz hepsi yazıyor
Prolaktine yildiz atilmis sadece. O da 5.89 dusuk mu goruldu acaba?Zaten sonuçta referans değerler yok mu
Sınırı aşan ya da altında kalana yıldız vs atıyor laboratuvar
Prolaktine yildiz atilmis sadece. O da 5.89 dusuk mu goruldu acaba?
Evet şuan gordum. 6-29 arası olmaliymis. Yani düsük. Tesekkur ederim. Diger degerlerimi de kiyasladim. Sadece prolaktin süt hormonum düsük degerdeYanında sınır değerler yok mu
Yani sayılar olur arada tire vs olur
Doktor yahut sağlık çalışanı değilim sınırlar konusunda hiç bilgim yok
Prolaktinden cok cektim ben. 20yi gecmemesi gerekiyor. Gectigi vakit gebe kalmaya engel oluyor prolaktininiz iyi yaniProlaktine yildiz atilmis sadece. O da 5.89 dusuk mu goruldu acaba?
Prolaktin 6-29 arasi olmasi gerekiyormus hormon tahlilime yildiz atilmis sanirim dusuk gorduler. Bi doktorumla goruseyim daha kesin olur. Siz neler uyguladiniz hamile kaldiniz mi?Prolaktinden cok cektim ben. 20yi gecmemesi gerekiyor. Gectigi vakit gebe kalmaya engel oluyor prolaktininiz iyi yani
Merhabaprolaktin düşüklüğüne kullandığın ilaç neden olmuş olabilir yan etkilerini bir oku istersen bir de nette aşağıdaki bilgiyi buldum belki işine yarar? regl düzensizliğin oluyor muydu peki.
pko için soğan kürü çok etkili diye dinlemiştim bir hocadan.
Prolaktin hormonu yükselten bitkiler
- Taze beyaz üzüm
- Kırmızı siyah mor üzüm
- İncir ( Kuru veya taze )
- Dere otu
- Maden suyu
hayıt ekstraktı kullanmaya başladım ben de nedensiz regl düzensizliğim oldu (yani doktorlar birşey bulamadı) son aylarda bu nedenle başladım arkadaşım önermişti, suyunu kullanmadım ama forumda duydum çok faydasını gören vartgb34 bu ara atlamisim. Adetlerim cok duzensiz. Ilac kullanmadan olamaz durumdayim doktorum adet olmam icin activelle denilen ilaci verdi ve oldum. Hormon testi istedi ve ona gore vi tedavi uygulayalim dedi. doktorum suan izinde dondugunde kontrole gidicem tekrardan.
Sizde ise yaradi mi peki?hayıt ekstraktı kullanmaya başladım ben de nedensiz regl düzensizliğim oldu (yani doktorlar birşey bulamadı) son aylarda bu nedenle başladım arkadaşım önermişti, suyunu kullanmadım ama forumda duydum çok faydasını gören var
Evet cnm reglim düzene girdi sanki yani regl öncesi başladım, regl zamanı hormon testleri yapıldı doktor sen bir şey mı kullanıyorsun sonuçlar gayet iyi dedi. Hayıt tohumu öneren doktorlar var tabi.Sizde ise yaradi mi peki?
Ben de doktorumla gorustukten sonra kullanayim bari onerirse :)Sizde ise yaradi mi peki?