• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hormon Testi Nasıl Yapılıyor?

cemilee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2009
174
0
96
37
İçel Mersin
mrb biz 9 aydır bebek istiyoruz ama yumurtlama dönemlerimde de ilişkiye girdik ama olmuo adoktora gittim bugün doktor rahim filmimin cekilmesini ve hormonlarıma bakılmasını söyledi hormon testi nasıl yapılıo arkadaşlar adetliykenmi gidiorum başından gecenler varsa bana anlatırlarmı acaba şimdiden herkese teşekkürler Allahım tüm bebek isteyenlere versin :49:amin
:59:

Amin inş en yakın zamanda anne olursunuz nasıl olduğunu bilmiyorum fakat adetliyken hormon testi olmaz diye biliyorum..

Hormon testi evet adteliyken yapılır. Adtein 2. yada 3. günü yapılıpğ damardan kan alınır. Kanın fsh prolaktin e2 tsh değerlerine bakılır.
Bu değerler yumurtalık rezervlerinin çalışması , erkeklik hormonunun düzeyi vs gibi şeylere bakılır.(bildiğim kadarıyla)

Hormon testi evet adteliyken yapılır. Adtein 2. yada 3. günü yapılıpğ damardan kan alınır. Kanın fsh prolaktin e2 tsh değerlerine bakılır.
Bu değerler yumurtalık rezervlerinin çalışması , erkeklik hormonunun düzeyi vs gibi şeylere bakılır.(bildiğim kadarıyla)

tşk ederim yardımcı oldugun icin cnm

Back