• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hormon testi için geç mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Seda_1386

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2020
138
72
18
35
Merhabalar🙂 Cuma akşamı regl oldum, pazartesi sabahına randevu aldım ama sizce geç mi hormon testi için? Kanamam baya azalmış olacak,test sonucu doğru çıkar mi yoksa onumuzdeki ayı mi beklemeliyim?

Merhabalar🙂 Cuma akşamı regl oldum, pazartesi sabahına randevu aldım ama sizce geç mi hormon testi için? Kanamam baya azalmış olacak,test sonucu doğru çıkar mi yoksa onumuzdeki ayı mi beklemeliyim?
Adetin ikinci üçüncü günü öneriliyor

Bana doktorum 3. Veya 4. Günü yaptır demişti sağlık ocağındaki ebe de 5. Güne kadar bakılıyor aslında ama garanti olsun diye 3 diyorlar dedi

Bana doktorum 3. Veya 4. Günü yaptır demişti sağlık ocağındaki ebe de 5. Güne kadar bakılıyor aslında ama garanti olsun diye 3 diyorlar dedi
ya çok sevindim.. cuma akşamı kanama olunca cumartesiye randevu bulamadim. keyfim kaçmışti önümüzdeki aya kalacak diye. Tesekkur ederim:)

ya çok sevindim.. cuma akşamı kanama olunca cumartesiye randevu bulamadim. keyfim kaçmışti önümüzdeki aya kalacak diye. Tesekkur ederim:)
Rica ederim sizin zaten tam 4 gün bile olmayacak akşam kanamanız olmuş. Bi şey yiyip içmeden gidin bilmiyorum daha önce yaptırdınız mı ama sağlık ocağında yaptıracaksınız öğleden sonraya bırakmayın

Rica ederim sizin zaten tam 4 gün bile olmayacak akşam kanamanız olmuş. Bi şey yiyip içmeden gidin bilmiyorum daha önce yaptırdınız mı ama sağlık ocağında yaptıracaksınız öğleden sonraya bırakmayın
hormon testleri sağlık ocağında yapılmıyor diye okudum ama yapılıyor mu yoksa? ozelden sabaha randevu aldım o yüzden..

hormon testleri sağlık ocağında yapılmıyor diye okudum ama yapılıyor mu yoksa? ozelden sabaha randevu aldım o yüzden..
Yapılıyor bana kendi doktorum dedi ki sağlık ocağında yaptır özelde 400 TL falan tutabilir hepsi. Gebelik öncesi ne bakılacaksa hepsine baktıralım dedi.( kendi doktorum da özelde bu arada)

Yani tam kan sayımı şeker tiroid prolaktin fsh lh vs hatta toksoplazma testlerini falan da istedi hepsini yaptı sağlık ocağı. Kendi aile hekimine gidip söyle bence doktorum adetimin 3. /4. Günü tüm kan hormon ve toksoplazma testlerimi yaptırmamı söyledi dersin ben öyle söyledim yaptılar

Merhaba bende 8 aylık evliyim ve eşimle çocuk düşünüyoruz. Yaş 32. Geçen ay ve bu ay hormon testi yaptırdım.
Geçen ay ki veriler
Tsh 1.33
E2 29
Prolaktin 30.6
Lh 9.93
Fsh 6.76

Bir ay dostinex kulladım bu ayki veriler
Prolaktin 16.84
Fsh 7.28
Lh 10.66
E2 67
Çıktı. Tecrübelerinize dayanarak ne söyleyebilirsiniz durum hakkında