- 14 Aralık 2024
- 821
- 1.962
- 28
- Konu Sahibi kediannesi0
-
Evet yani ona neden bakmadı anlamadım. 7 gün adet görürdüm 3 e düştü. Menepoz dedi alttan baktı pcos dedi aşılama önerdi. Şoka uğradım. Hangisiyim ben şimdi moralim çok bozukBence normaller. Ama kesinlikle yeni bir doktor yorumlasın. Ve amh bakılsın.
Çok tşeekkür ederim peki kan sonuçlarım için ne diyorsunuz? Pcosu destekliyor mu sizce?Canım alttan muayne ile pcos anlaşılıyor bende de var ama bu gebe kalmaya engel değil ben bir hamilelik geçirdim ama sağlıksızdı düşük oldu şuan tekrar deniyoruz doktorunu değiştir devlette maalesef ilgilenmiyorlar reglinin dönem dönem kısaması uzaması normal bunlar pcosdan kaynaklı muhtemelen cocukda istiyorsanız şimdiden başlayın denemeye hemen aşılama vs yaptırma bence ve başka doktorlarada danış
Hayır asla bakmadı söyledim hatta. Özele gidicem bu gidişle. Adam benle birlikte 3 hasta daha aldı içeriye herkesin içinde yumurtan tembel aşılama dene dedi.Amh baktı mı fsrklı bi doktora görün bence mümkünse özele git
Bunun için amh a bakması gerekiyordu reglinin 3. Günü ama bakmamış ultrason fotoğrafını aldıysan orda da pcosu görebilirsin bir sürü yumurta var küçük küçük bende öyle yani görüntüsüÇok tşeekkür ederim peki kan sonuçlarım için ne diyorsunuz? Pcosu destekliyor mu sizce?
Bence bi git sonra doğal yolla dene 6 ay olmazsa sonra düşünürsünHayır asla bakmadı söyledim hatta. Özele gidicem bu gidişle. Adam benle birlikte 3 hasta daha aldı içeriye herkesin içinde yumurtan tembel aşılama dene dedi.
Hayır apar topar çıkardı odadan zaten göremedim hicbir şeyBunun için amh a bakması gerekiyordu reglinin 3. Günü ama bakmamış ultrason fotoğrafını aldıysan orda da pcosu görebilirsin bir sürü yumurta var küçük küçük bende öyle yani görüntüsü
Ben bebiş düşünmüyordum şu an. Ama menepoza giriyorsam bu konu üzerinde düşünmek istiyorum..Emin olmak istiyorum.Bence bi git sonra doğal yolla dene 6 ay olmazsa sonra düşünürsün
Kan değerlerinden ben pek anlamıyorum ama bu testler regli iken yapılmalı diye biliyorum özel sağlık sigortan varsa özele git bence tüm testleri tekrar yaptır ama unutma reglinin 3. Günü gitmelisin ve şekerinede bakılmasını iste buda gebe kalmadan önce bakılması gereken bir değerHayır apar topar çıkardı odadan zaten göremedim hicbir şeyama çok net pcoslusun dedi. Kan değerlerim normal gibi değil mi
O zaman mutlaka başka doktora git üniversite yok mu oraya git bana da hala pcos var mı yoktu demediler. Sadece üreme değil sorun. En kötü dondurma yaparsın tedavi olursun. Bu kadın hastalıkları neden önemsenmiyor ya sanki tek dert üremeBen bebiş düşünmüyordum şu an. Ama menepoza giriyorsam bu konu üzerinde düşünmek istiyorum..Emin olmak istiyorum.
Tek hatırladığım asistanına yumurtalıklarında 12 mm birseyler izlendi dediği. Bir sürü kist var dedi. Ay bilmiyorum gideceğim özele.O zaman mutlaka başka doktora git üniversite yok mu oraya git bana da hala pcos var mı yoktu demediler. Sadece üreme değil sorun. En kötü dondurma yaparsın tedavi olursun. Bu kadın hastalıkları neden önemsenmiyor ya sanki tek dert üreme
Regl iken yaptırdım üçüncü günKan değerlerinden ben pek anlamıyorum ama bu testler regli iken yapılmalı diye biliyorum özel sağlık sigortan varsa özele git bence tüm testleri tekrar yaptır ama unutma reglinin 3. Günü gitmelisin ve şekerinede bakılmasını iste buda gebe kalmadan önce bakılması gereken bir değer
Önceden doktoru araştır mutlakaTek hatırladığım asistanına yumurtalıklarında 12 mm birseyler izlendi dediği. Bir sürü kist var dedi. Ay bilmiyorum gideceğim özele.
Kimseyle paylaşamadım. Kendimi tuhaf hissediyorum buraya yazmak istedim. Adetim düzenli diye hiç sorun yoktur diye düşündüm bu zamana kadarÖnceden doktoru araştır mutlaka
Bende değerlerime baktım seninkiyle karsılastırmak için yakın çıkmıs kan değerlerimiz amh bende 3.21 cıkmıs ekstra olarak buda pcosu destekleyen bi değer zatenRegl iken yaptırdım üçüncü gün
Aynısı benim de hep 28 günde bir olurdu öylesine doktora gittim pcos dedi amh yüksek çıktı ultrasonda bakıyor bir şey demiyor ben özelde 3 doktora gittim devlette 2 hiç tatmin edici cevap alamadım hala bilmiyorum pcos muyum değil miyim. En son gittiğimde bebeğim olduğunu öğrendim. Ama pcos bi sendrom yani.Kimseyle paylaşamadım. Kendimi tuhaf hissediyorum buraya yazmak istedim. Adetim düzenli diye hiç sorun yoktur diye düşündüm bu zamana kadar
Amh de adetli iken bakılıyor dimi? Gelecek ay ona baktırayım. Yüksek çıkması mı iyi düşük çıkması mı? Kusura bakmayın o kadar bilgisizm kiBende değerlerime baktım seninkiyle karsılastırmak için yakın çıkmıs kan değerlerimiz amh bende 3.21 cıkmıs ekstra olarak buda pcosu destekleyen bi değer zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?