Hormon testi acilll

doğru ozaman tadını çıkar akışına bırak hsg nde temizsse doğalda olur ztenhakkında hayırlısı
Bı hsg kaldı zaten onu da yarın ki doktorum isterse ister istemezse de kendim çektirmek istediğimi belirtecegim bakalim inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlı zamanda hayırlı bir evlat

Bı hsg kaldı zaten onu da yarın ki doktorum isterse ister istemezse de kendim çektirmek istediğimi belirtecegim bakalim inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlı zamanda hayırlı bir evlat
Amin inşallah hsg dr istemesede çektir.ne olur ne olmaz işini sağlama al düzenli yumurtlaman oluyorsa hsgden sonra hamile kalan cok.ben hagden snra hamile kalmıstm maalesef dış gebelikti.ama şansı artırdığıda bir gerçekhayırlısı olsn inşlh

Amin inşallah kuzum bakalım hayirlisi Allah'tan heyecanlı ve umutluyum yarın doktora gideceğim diye bu ay gerçekten ilk defa bu kadar çok istekliyim rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlı zamanda hayırlı bir evlat hepimizin yüzünü güldürsün kucağını doldursun inşallah

Aminnn canmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…