Sordum doktora teyit ettim, doz aşımı olmuyormuşCanım inofolik günde 4 adet fazla değil mi ? Gerçi doktorun vermiş tabi ama.
Adetin bittikten sonra soğan kürüne başla canım.
Evet canım 15 gün içilmesi gerekiyormuş... Bende kullanıyorum inofolik ondna sordum canım.Sordum doktora teyit ettim, doz aşımı olmuyormuş
Bu şekilde kullanabilirsin dedi
200 ml suya 2 şase atıp kullanabilirsin dedi sabah ve akşam aç karnına olarak
Kontrole çağırdı zaten bakalım işe yarayacak mı canım
soğan kürü için de adetin 2. günü ya da adet bittikten 7 gün içinde başlanır vs vs diyenler var bilemedim zamanını bende, biter bitmez başlayayım o zaman
ovulasyon zamanı da devam edecek miyim kesintisiz 15 gün??
sen combi mi kullanıyorsun? doktorun mu verdi?Evet canım 15 gün içilmesi gerekiyormuş... Bende kullanıyorum inofolik ondna sordum canım.
Evet canım doktor verdi banada. Şase kullanıyorum ben. Pko var bende. 1,5 aydır düzenli içiyorumsen combi mi kullanıyorsun? doktorun mu verdi?
sağol canım ilk kez denicem soğan kürünü aslında ben daha çok üreme organları temizlensin diye yapıcam
bende pko yok, sadece yumurta kalitesini arttırmak ve sayıca çoğaltmak için verdiEvet canım doktor verdi banada. Şase kullanıyorum ben. Pko var bende. 1,5 aydır düzenli içiyorum
sizin doz ayarlaması nasıl yapıldı, günde 4 şase olarak başladım direkt ve fiyatı cidden fazla 50’tl ye aldımBen iki gebeligimde de inofolic sase kullandigim ikinci ayimda hamile kalmıştım dr onerdiyse mutlaka kullanin derim
Canim senin tsh ve d vitamini kac ciktiherkese selamlar
3 Kasım’da reglimin 2. günü kadın doğum doktoruma giderek hem detaylı vajinal muayene oldum hem de hormon testlerimi yaptırdım
doktorum sonuçlarımın gayet iyi olduğunu belirtti
ancak folik asitte değişikliğe gitti (folidoce kullanıyordum) doktorum vajinal muayene ve hormon sonuçlarımdan sonra inofolic şaseye başlattı, günde 4 adet alıyorum toplamda bir gün için 800 mg folik asit almış olucam ve bunun içeriğinde yumurta kalitesini arttırmaya yardımcı bileşenler bulunuyormuş
kadın doğum bölümünden sonra da aynı gün endokronoloji ve dahilyede tsh’lar, tam kan sayımı, insülin direnci, şeker, d vitamini, demir, b12 ve aklıma gelmeyen bir sürü testler daha yaptırdım
hepsi iyi çıktı çok şükür
ben şimdi adetin 4. günündeyim soğan kürüne de başlamak istiyorum ne zaman başlamalıyım????
her yer de farklı yazılıyor başlama tarihleri tam olarak nedir zamanı kafam karıştı iyice..
tatlım aşağıya cumartesi günü çıkan sonuçlarımı ekledimCanim senin tsh ve d vitamini kac cikti
bu da d vitamini sonucumCanim senin tsh ve d vitamini kac cikti
Adet bitiminden 2 gün sonra.herkese selamlar
3 Kasım’da reglimin 2. günü kadın doğum doktoruma giderek hem detaylı vajinal muayene oldum hem de hormon testlerimi yaptırdım
doktorum sonuçlarımın gayet iyi olduğunu belirtti
ancak folik asitte değişikliğe gitti (folidoce kullanıyordum) doktorum vajinal muayene ve hormon sonuçlarımdan sonra inofolic şaseye başlattı, günde 4 adet alıyorum toplamda bir gün için 800 mg folik asit almış olucam ve bunun içeriğinde yumurta kalitesini arttırmaya yardımcı bileşenler bulunuyormuş
kadın doğum bölümünden sonra da aynı gün endokronoloji ve dahilyede tsh’lar, tam kan sayımı, insülin direnci, şeker, d vitamini, demir, b12 ve aklıma gelmeyen bir sürü testler daha yaptırdım
hepsi iyi çıktı çok şükür
ben şimdi adetin 4. günündeyim soğan kürüne de başlamak istiyorum ne zaman başlamalıyım????
her yer de farklı yazılıyor başlama tarihleri tam olarak nedir zamanı kafam karıştı iyice..
Evet biraz pahalı ben de pko yoktu gunde tek sase kullandimsizin doz ayarlaması nasıl yapıldı, günde 4 şase olarak başladım direkt ve fiyatı cidden fazla 50’tl ye aldım
kısa sürede biter ki bu dozda şaseler
evet doktorum da 3 ay kullanmamı önerdi mutlaka, ve kontrole çağırdı, takip önerdi.Adet bitiminden 2 gün sonra.
Bu arada inofolic e asla ara vermemeniz lazım doz atlamayacaksınız en az 3 ay bitireceksiniz. Yolsa fayda göremezsiniz kullandığınız da boşuna gider
aynen, keşke sgk karşılasaydı iyi olurdu, bende de çok şükür pko yok; ama yumurta rezervini ve kalitesini arttırmasına yönelik kolay gebe kalmak için teavi planı çıkardı bakalım işe yarayacak mı? Allah’tan ümit kesilmez tabiiEvet biraz pahalı ben de pko yoktu gunde tek sase kullandim
kesinlikle önemli, benim kızıma olan hamileliğimde tsh değerlerimden biri düşük çıktı; bebek alıyormuş benden meğer, zaten kendi kendime yeterliymiş bu hormon bende, sonra hamileliğimin 3. ayından doğuma ve doğum sonrasında da ilaç kullandım düzenlemek için; bu yüzden 6 ayda bir takip ediyorum endokronolojideCanim galiba iyi benim d vitamini 5 tsh ise 4.75 ben ikisininde onemini bu gruptan ogrendim
Ne guzel pko yoksa daha kolay gebe kalabilirsin dua her seyin ilacı ne hikayeler var burada, benim ilk gebeligimde kalbi durmuştu ikincisi su an yanimda sağlıklı cok şükür ikisinde de ovulasyon gününe kadar kullandim sonra adet olana kadar normal folik asit (folidoce) kullandim. 2 ay bu sekilde kullandiktan sonra gebe kaldim..aynen, keşke sgk karşılasaydı iyi olurdu, bende de çok şükür pko yok; ama yumurta rezervini ve kalitesini arttırmasına yönelik kolay gebe kalmak için teavi planı çıkardı bakalım işe yarayacak mı? Allah’tan ümit kesilmez tabii
siz de işe yaradı mı peki, kaç ay kullandınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?