• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hormon tahlillerime bakar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mevacaa

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2020
70
46
8
Merhaba . 7 8 aydir bebek istiyoruz. Hormon sonuclarim bu . Doktor iyi ya da kötü hicbi sey demedi sağolsun :)
TSH 2.17
LH 3.52
FSH 7.6
PROLAKTIN 12.43
E2 42.5

Tsh 2nin altında olsa daha iyi. Genel olrak iyi ama ben amh baktırmanızı da öneririm.

Teşekkür ederim. Adet döneminde yapilmadi testler . Onunla ilgisi var mıdır acaba.
Var tabi regl dışında değerler farklı çıkar. Onun değerlendirmesini de ancak doktor yapabilir. Genelde reglken bakılır.

Merhaba . 7 8 aydir bebek istiyoruz. Hormon sonuclarim bu . Doktor iyi ya da kötü hicbi sey demedi sağolsun :)
TSH 2.17
LH 3.52
FSH 7.6
PROLAKTIN 12.43
E2 42.5
Benim de aynı bende pco var bende fsh bi tık yüksek onunda lhla aynı orantıda olmalı

TSH 2.17
LH 3.52
FSH 7.6
PROLAKTIN 12.43
E2 42.5
Merhaba canım değerlerimiz hemen hemen aynı benim amh 0.21 yaşım 32 tüpbebek dedi doktorlar ama yumurta gelişimim bazen oluyo bazen hic olmuyo.senin yumurta gelisiyormu canım.tabi bu degerleri ve yumurtalara adetin 2.yada 3.günü bakılmasi lazim

Merhaba canım değerlerimiz hemen hemen aynı benim amh 0.21 yaşım 32 tüpbebek dedi doktorlar ama yumurta gelişimim bazen oluyo bazen hic olmuyo.senin yumurta gelisiyormu canım.tabi bu degerleri ve yumurtalara adetin 2.yada 3.günü bakılmasi lazim
Merhaba. Benim yaş 27 amh baktirmadim henüz. Doktor ultrasonda iyi göründüğünü soyledi yumurta durumunun. Ben ovulasyonla takip ettiğimde yumurtlama görüyorum. Onun dışında yumurta takibi yaptırmadım

Back
X