Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe HazırlıkHormon tahlillerime bakar mısınız
Merhaba canım değerlerimiz hemen hemen aynı benim amh 0.21 yaşım 32 tüpbebek dedi doktorlar ama yumurta gelişimim bazen oluyo bazen hic olmuyo.senin yumurta gelisiyormu canım.tabi bu degerleri ve yumurtalara adetin 2.yada 3.günü bakılmasi lazim
Merhaba canım değerlerimiz hemen hemen aynı benim amh 0.21 yaşım 32 tüpbebek dedi doktorlar ama yumurta gelişimim bazen oluyo bazen hic olmuyo.senin yumurta gelisiyormu canım.tabi bu degerleri ve yumurtalara adetin 2.yada 3.günü bakılmasi lazim
Merhaba. Benim yaş 27 amh baktirmadim henüz. Doktor ultrasonda iyi göründüğünü soyledi yumurta durumunun. Ben ovulasyonla takip ettiğimde yumurtlama görüyorum. Onun dışında yumurta takibi yaptırmadım
Doktor bana bunlarla ilgili hic açıklama yapmadi. Normal dedi gönderdi. Ozel hastanede iyi bi doktora gidiyorum aslinda ama kafam karisti yazilanlardan