• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hormon tahlili

Umudummusun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2020
250
788
18
34
Arkadaşlar bana yardımcı olabilirmisiniz gecenlerde hormon testi yaptım aslında gebelikten şüphelenmiştüm fakat gebelik cıkmadı ogünde regl oldum doktor hormon tahlili yaptı daha hastaneye gitmedim önümüzdeki hafta gidicem herşeyüm normal cıktı fsh hariç tsh degerim
TSH.
Deger Referans dışı
Referans aralıgı Deger
0.35-4.94. < 0.0025 ulU/ ml
Bunu anlayan varmı iyimi kötütümü anlamadım yardımcı olurmusunuz

merhaba benim değerlerim de bu şekilde acaba normal mi polikistik over var bende

FSH 6,79
LH 9,56
E2 48
PROLAKTIN 16,1
TSH 2,49

Arkadaşlar bana yardımcı olabilirmisiniz gecenlerde hormon testi yaptım aslında gebelikten şüphelenmiştüm fakat gebelik cıkmadı ogünde regl oldum doktor hormon tahlili yaptı daha hastaneye gitmedim önümüzdeki hafta gidicem herşeyüm normal cıktı fsh hariç tsh degerim
TSH.
Deger Referans dışı
Referans aralıgı Deger
0.35-4.94. < 0.0025 ulU/ ml
Bunu anlayan varmı iyimi kötütümü anlamadım yardımcı olurmusunuz
Tsh düşük ilaç verir canım benim de sınıra yakın çıktı 25 mg ilaç kullanıyorum doktor hamile kalmanı kolaylaştırır dedi

merhaba benim değerlerim de bu şekilde acaba normal mi polikistik over var bende

FSH 6,79
LH 9,56
E2 48
PROLAKTIN 16,1
TSH 2,49
Sizin Tsh da sınıra çok yakın gebelik için 2 nin altı istiyorlar benim 2,33 ilaca başladım, lh fsh dan baya yüksek pco belirtisi olabilir ama tabi muayne olmadan teşhis konulmaz

Tsh düşük ilaç verir canım benim de sınıra yakın çıktı 25 mg ilaç kullanıyorum doktor hamile kalmanı kolaylaştırır dedi
Hım troid var bende cok calışıyor dedi ama sordum gebelige engelmi hayır dedi gebeligine engel bir durum yokilaç verdi bir ay kullancam bende

FSH 6,79
LH 9,56
E2 48
PROLAKTIN 16,1
TSH 2,49
Poliskist bendede vardı 1ay boyunca sabah öglen akşam sogan suyu içtim bir cay bardagı ondan sonra bidaha cıkmadı bide soganın içine karanfil maydanoz koydum doktor yumurtaların cok güzel bide +imom ilaçı kullandım sadece tek sorunum sogan polikistik over divardı onuda hallettim tek sorum oda troidim ondada ilaç kullanıuorum

Sizin Tsh da sınıra çok yakın gebelik için 2 nin altı istiyorlar benim 2,33 ilaca başladım, lh fsh dan baya yüksek pco belirtisi olabilir ama tabi muayne olmadan teşhis konulmaz
Okadar hastaneye gittim hiçbir doktor ilgilenmedi baiından saglıyordur ama şuanki hastane ve doktorları cok güzel ilgileniyor en ufak detayınıda gördümü hemen kontrole alıyor cok şukur 2aydır gidiyorum hiç şikayetci degilim en güzel hastane ve en güzel şekilde ilgileniyor

Hım troid var bende cok calışıyor dedi ama sordum gebelige engelmi hayır dedi gebeligine engel bir durum yokilaç verdi bir ay kullancam bende
Doğrudan engel değil fakat ilaç kullanmazsan diğer hormonları da bozduğu için etkili olmaya başlıyor canım ilaca başladığın için bi sıkıntı Kalmaz hatta diğer hormonlar daha iyi çalışmaya başlar

fsh düşükse yumurtalık rezervleriyle ilgili olabilir doktor hormon dengeleyici ilaç yazar belki.. geçmiş olsun
..

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X