Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Prolaktin biraz yüksek çıkmış. Benimki 29 du 1 sene boyunca hamile kalamadım. Ama doktor kontrolünde ilaç kullanırsan hemen düşer ve hamile kalabilirsin inşallahMerhaba kızlar Dr izinli olduğu için göstermedim. Adetimin 3.günü yaptırdığım tahlillerim şu şekilde:
E2:26.66
Tsh:1.53
Lh:2.69
Fsh:8.9
SerbestT3:2.73
SerbestT4:1.02
Prolaktin:28.72
Prolaktin biraz yüksek çıkmış. Benimki 29 du 1 sene boyunca hamile kalamadım. Ama doktor kontrolünde ilaç kullanırsan hemen düşer ve hamile kalabilirsin inşallah
Prolaktin biraz yüksek çıkmış. Benimki 29 du 1 sene boyunca hamile kalamadım. Ama doktor kontrolünde ilaç kullanırsan hemen düşer ve hamile kalabilirsin inşallah
Inşallah hayırlı bir şekilde hamile kalabilirsin canım. Biraz da bitkisel kürleri denemek lazım. Mesela prolaktin için testere dişli aslan pençesi çayı kullanmaya başlayabilirsin2 yıllık ewliyim 1 defa hamile kaldım 2 aylıkken kalp atışı durması sonucu kürtaj oldum 7 ay koruduk 8 aydır da istiyoruz henüz olmadı.. Yumurta oluyor çatlıyor ama gebelik oluşmuyor artık hayırlısı bakalım
Inşallah hayırlı bir şekilde hamile kalabilirsin canım. Biraz da bitkisel kürleri denemek lazım. Mesela prolaktin için testere dişli aslan pençesi çayı kullanmaya başlayabilirsin
Bisey sorcam ilac tedavisi baslatan doktorlar niye adetliken kulanmamizi istyorlar?bana bitki çayları gelmiyor canım hele de o testere dişli aslan pençesi beni mahfetti fshımı hiç düşürmedi prolaktınle tshımı çok yükseltti o yüzden prolaktınım yüksek...ilk ay 35 di ve kendiliğinden düştü.
Canım fsh İçin hayıt otu kullan çayını yapıp içtim ben düşürdü benim fsh 21 di 7 ye düştüMerhaba kızlar Dr izinli olduğu için göstermedim. Adetimin 3.günü yaptırdığım tahlillerim şu şekilde:
E2:26.66
Tsh:1.53
Lh:2.69
Fsh:8.9
SerbestT3:2.73
SerbestT4:1.02
Prolaktin:28.72
Canım fsh İçin hayıt otu kullan çayını yapıp içtim ben düşürdü benim fsh 21 di 7 ye düştü
hayırlısı olsuncanım dün itibariyle klomen başladık bakalım artık hayırlısı
Bisey sorcam ilac tedavisi baslatan doktorlar niye adetliken kulanmamizi istyorlar?
Anladım canm ozamn kullanma tabibana bitki çayları gelmiyor canım hele de o testere dişli aslan pençesi beni mahfetti fshımı hiç düşürmedi prolaktınle tshımı çok yükseltti o yüzden prolaktınım yüksek...ilk ay 35 di ve kendiliğinden düştü.
saol canimhormonlar adetliyken daha çok çalıştığı için olabilir canım