Hormon sorunu

wersaff

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2014
567
97
34
Kızlar geçen sene tüp bebek denedik .Düşük yaptım neyse 1 sene geçti .Bir anda kanamam başladı ,düzenli kanama gören ben hayatımda sürekli düzenli adetlerim oldu .Neyse bende adete bir hafta kala adetin daha az bir kanama gördüm .Doktor gezdim en son özele gittim .
Bana 5 cm kistim var dedi .Ve hormon testleri de de hormonların bozuk dedi .Anlamadım ya bende .Hap verdi 21 gün sonra gel dedi .Öyle birşey olsa tüp bebek yaparken tüm tahlillerim temiz çıkmıştı orada çıkmazmıydı.Size hormon testini yolluyorum .Allahını seven biri bişey söylesin

Hormon sonuçların normal görünüyor bence yüksek yada düşük olan yok doktorunuz açıklamadımı hangi hormon bozukmuş ne için ilaç veriyormuş

Lh ve Fsh değerlerinin birbirine yakın olmasından kaynaklı demiş olabilir . Tsh ve amh ölçümün var mı ?

Hormon sonuçların normal görünüyor bence yüksek yada düşük olan yok doktorunuz açıklamadımı hangi hormon bozukmuş ne için ilaç veriyormuş
Hayır hangi hormon bozuk demedi .Suratsız doktordu özel olmasına rağmen fazla ilgilenmedi .Bende tüp bebek denedim geçen sene ve tüm tetkiklerim yapıldı .Hiç demediler hormonun bozuk .Sadece küçük bir kist var dedi doktor bana ama önemli değil demişti .Şimdi kanamam geldi adete tam 7 gün kala .Ama adet olmadığıma Emin’im hiç ağrı olmadı .Buna rağmen hormon testi verdi bana yaptım .Bu testleri bana kist var 5cm dedi ve ilaçla gider dedi .21 gün sonra gel dedi .Hormonlarında bozuk dedi onları da düzelteceğiz dedi anlamadım ya

Lh ve Fsh değerlerinin birbirine yakın olmasından kaynaklı demiş olabilir . Tsh ve amh ölçümün var mı ?
hayır sadece bunlara baktı ve tam kan sayımı testimi gösterdim .Bende baktım referans değerlerine vs iyi gözüküyor .Sadece bu ay böyle oldu Yani normalde her zaman düzenliydi adetlerim

İbrahim saraçoglunun testere dişli aslan pençesi otu var ondan içmeni tavsiye ederim benimde süt hormonum prolaktinim yüksek içiyorum çok güzel düzenliyor hormonları stresten belki olmuştur degişebiliyor hormonlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…