Gebeliğe Hazırlık Hormon sonuçlarımı yorumlarmısınız kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

mrsbride

👶🏻❤️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2019
820
558
33
Kızlar merhaba bugün kadın doğuma gittim hormon smear ve kamera ile bakıldı hormon sonuçlarım çıktı anlayan varmı ? Normal mi sonuçlarım sizce gebe kalmak istiyorum 1 senedir olmadı

Amh : 5.60
Tsh 1.327
T4 : 1.10
Prolaktin : 8.02
Progesteron : 0.59
Fsh: 7.0
Lh: 3.670

teşekkür ederim şimdiden

Doktorunuz pco olmak ihtimalinizden söz etti mi hiç ? Amh baya fazla çıkmış pco durumunuz olabilir

Doktorunuz pco olmak ihtimalinizden söz etti mi hiç ? Amh baya fazla çıkmış pco durumunuz olabilir
Doktorumla görüşmedim henuz sonuçlarım akşam üzeri çıktığı için haftaya da hsg istedi onu çektirmeye gittiğimde görüşeceğim teşekkür ederim canım bir araştırayım onu

Değerlerin iyi ama polikistik over sendromun var tabi ultrasondan da bakacaktır bu durum hamile kalmana engel değil, bende de pcos var be hamdolsun 1 oğlum var şimdide 2.ye hamileyim:)

g
Değerlerin iyi ama polikistik over sendromun var tabi ultrasondan da bakacaktır bu durum hamile kalmana engel değil, bende de pcos var be hamdolsun 1 oğlum var şimdide 2.ye hamileyim:)
yaa Allah bağışlasın adetlerimde düzensizlik te hiç olmaz 28 günde bir yani ne gibi yan etkileri oluyor acaba tedavi mi uyguluyorlar

Genelde diyet ve doğum kontrol hapı veriliyor bende tüylenme yapıyor
Bende birden kilo alımı oldu tüylenme olmadı ama kg alıyorum bakalım rahim filmi de istedi ne olacak bende bilmiyorum pko kesin var diyorsun yani

2 ay önce test yaptırdım amh 5.47 çıktı ben de pco sandım doktorum gayet iyi dedi üstelik benim o aylarda hiç yumurtam dahi görülemiyordu erken menopoz zannedildi test yapıldı. Fsh yüksek çıkmıştı ama yani sınırda daha doğrusu

İşte ilginç olan bu. Çok yumurtan var fakat ultrasonda görünen yumurta yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…