Doktorumla görüşmedim henuz sonuçlarım akşam üzeri çıktığı için haftaya da hsg istedi onu çektirmeye gittiğimde görüşeceğim teşekkür ederim canım bir araştırayım onuDoktorunuz pco olmak ihtimalinizden söz etti mi hiç ? Amh baya fazla çıkmış pco durumunuz olabilir
6.8 ve üzeri olursa pco diye yazıyor internette ne kadar doğru bilmiyorum amaDoktorunuz pco olmak ihtimalinizden söz etti mi hiç ? Amh baya fazla çıkmış pco durumunuz olabilir
Ben de 4 ve üzeri diye biliyordum yanlış da biliyor olabilirim tabi ama. Yaşınız kaç bu arada6.8 ve üzeri olursa pco diye yazıyor internette ne kadar doğru bilmiyorum ama
27 canım inşallah değilimdir troidim var ama normal de şuanda kontrle gidiyorum hepBen de 4 ve üzeri diye biliyordum yanlış da biliyor olabilirim tabi ama. Yaşınız kaç bu arada
Aynı yastaymisiz27 canım inşallah değilimdir troidim var ama normal de şuanda kontrle gidiyorum hep
Değerlerin iyi ama polikistik over sendromun var tabi ultrasondan da bakacaktır bu durum hamile kalmana engel değil, bende de pcos var be hamdolsun 1 oğlum var şimdide 2.ye hamileyim:)Kızlar merhaba bugün kadın doğuma gittim hormon smear ve kamera ile bakıldı hormon sonuçlarım çıktı anlayan varmı ? Normal mi sonuçlarım sizce gebe kalmak istiyorum 1 senedir olmadı
Amh : 5.60
Tsh 1.327
T4 : 1.10
Prolaktin : 8.02
Progesteron : 0.59
Fsh: 7.0
Lh: 3.670
teşekkür ederim şimdiden
İnşallah canımmm çok teşekkür ederim inşallah canım benimmAynı yastaymisiz ☺ ama maşallah fazla yumurtan var inşallah hepsi sağlıklıdır ve pco degilsindir
yaa Allah bağışlasın adetlerimde düzensizlik te hiç olmaz 28 günde bir yani ne gibi yan etkileri oluyor acaba tedavi mi uyguluyorlarDeğerlerin iyi ama polikistik over sendromun var tabi ultrasondan da bakacaktır bu durum hamile kalmana engel değil, bende de pcos var be hamdolsun 1 oğlum var şimdide 2.ye hamileyim:)
Genelde diyet ve doğum kontrol hapı veriliyor bende tüylenme yapıyorg
yaa Allah bağışlasın adetlerimde düzensizlik te hiç olmaz 28 günde bir yani ne gibi yan etkileri oluyor acaba tedavi mi uyguluyorlar
Bende birden kilo alımı oldu tüylenme olmadı ama kg alıyorum bakalım rahim filmi de istedi ne olacak bende bilmiyorum pko kesin var diyorsun yaniGenelde diyet ve doğum kontrol hapı veriliyor bende tüylenme yapıyor
Hayır kesin diyemem ultrasonla birlikte kesinleşir:)Bende birden kilo alımı oldu tüylenme olmadı ama kg alıyorum bakalım rahim filmi de istedi ne olacak bende bilmiyorum pko kesin var diyorsun yani
Canım ben anlamıyorum ama anlayan çıkar inşallahFsh.6.47
Lh. 5.48
Tsh. 1.78
Prolaktin. 22.00
Estradiol.41.02
Anlayan varsa cevap verebilirse
Sagol canm insallahCanım ben anlamıyorum ama anlayan çıkar inşallah
2 ay önce test yaptırdım amh 5.47 çıktı ben de pco sandım doktorum gayet iyi dedi üstelik benim o aylarda hiç yumurtam dahi görülemiyordu erken menopoz zannedildi test yapıldı. Fsh yüksek çıkmıştı ama yani sınırda daha doğrusuDoktorunuz pco olmak ihtimalinizden söz etti mi hiç ? Amh baya fazla çıkmış pco durumunuz olabilir
İşte ilginç olan bu. Çok yumurtan var fakat ultrasonda görünen yumurta yok2 ay önce test yaptırdım amh 5.47 çıktı ben de pco sandım doktorum gayet iyi dedi üstelik benim o aylarda hiç yumurtam dahi görülemiyordu erken menopoz zannedildi test yapıldı. Fsh yüksek çıkmıştı ama yani sınırda daha doğrusu
Ona ben de akıl sır erdiremedim açıkçası. Tahlilleri yaptırdığım doktor fsh tan ötürü 9.02 bu arada tüp bebek dedi. Başka doktor da tamamen stresten rahat ol dedi. Bu arada 2 gebelik geçirdim 8-9.5 haftada öldülerİşte ilginç olan bu. Çok yumurtan var fakat ultrasonda görünen yumurta yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?