• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hormon sonuçlarımı yorumlarmısınız kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ona ben de akıl sır erdiremedim açıkçası. Tahlilleri yaptırdığım doktor fsh tan ötürü 9.02 bu arada tüp bebek dedi. Başka doktor da tamamen stresten rahat ol dedi. Bu arada 2 gebelik geçirdim 8-9.5 haftada öldüler
Benim de siz gibi iki kaybim oldu pıhtılaşma sorunum varmış. Ama fsh da öyle çok yüksek değil ki

Evet ama doktorum kaliteden falan bahsetti o yüzden en doğru yol tüp bebek olur dedi ben istemedim ama doğal yoldan denemeye devam
Tabi yumurta kalitesi çok önemli kaliteli değilse dollenmiyor ya da dusuyor zaten. Neden tüp bebek istemediniz

Tabi yumurta kalitesi çok önemli kaliteli değilse dollenmiyor ya da dusuyor zaten. Neden tüp bebek istemediniz
Çünkü şu aşamada tüp bebek yapılsa bile daha iyi bir sonuç alınacağını düşünmüyorum mesela amh değerim gerçekten ciddiyet arzetseydi bir dk beklemezdim ama o iyi fsh ta biraz sınıra yakın ölüm sebebi bu olabilir dedi ama herhangi bir kesinlik yok. Tüp bebek yaptırsam dahi bu şartlarda iyi olacağının garantisi yok

Çünkü şu aşamada tüp bebek yapılsa bile daha iyi bir sonuç alınacağını düşünmüyorum mesela amh değerim gerçekten ciddiyet arzetseydi bir dk beklemezdim ama o iyi fsh ta biraz sınıra yakın ölüm sebebi bu olabilir dedi ama herhangi bir kesinlik yok. Tüp bebek yaptırsam dahi bu şartlarda iyi olacağının garantisi yok
Allah sağlıklı hamilelikler nasip etsin ☺️

Değerlerin iyi ama polikistik over sendromun var tabi ultrasondan da bakacaktır bu durum hamile kalmana engel değil, bende de pcos var be hamdolsun 1 oğlum var şimdide 2.ye hamileyim:)
Kağıtta şimdi gördüm sağ ve sol over multikistik yazıyor canımm

Back