- 26 Haziran 2020
- 2.970
- 3.048
- 83
- Konu Sahibi SeseSesilia
-
Lazerle giden kıllar bile hormonlardan sonra artıyormuş kuzum amaaaaann hamile olam da gelsin kıllarValla ben hamileyim çok güzel oldu cildim pürüzsüz ama tüyler coştu bu sefer de bilmem nolcak halimiz.
Lazer zaten ne kadar yaparsan yap baska yerden çıkıyor. Ben sadece 5 seans gittim ışe de yaradı ama yüzümde 1 kıl çıktı resmenLazerle giden kıllar bile hormonlardan sonra artıyormuş kuzum amaaaaann hamile olam da gelsin kıllar
Valla yüzümde vardı jilet lazer gidiyodum ne güzel yasak şimdi yapılması mahvoldum ya hatta göbeğimde bile başladı hiç el değmemişken. Artk sonra bakıcaz. Darısı başına diyim :)Lazerle giden kıllar bile hormonlardan sonra artıyormuş kuzum amaaaaann hamile olam da gelsin kıllar
Valla aynen canım benim de öyle bitmediLazer zaten ne kadar yaparsan yap baska yerden çıkıyor. Ben sadece 5 seans gittim ışe de yaradı ama yüzümde 1 kıl çıktı resmen
Demekki pko yok canım olsa derdi ultrasonda kesin gözüküyor pko yumurtalar dizi dizi oluyor internette örnekleri var kendikinle karşılaştırabilirsinDoktorum bana bi şey demedi canım fsh 7 lh 11 di. Ultrasonda da baktı
Amin❤Valla yüzümde vardı jilet lazer gidiyodum ne güzel yasak şimdi yapılması mahvoldum ya hatta göbeğimde bile başladı hiç el değmemişken. Artk sonra bakıcaz. Darısı başına diyim :)
Ben 3 defa komple vücut yaptırdım her seferinde bitti ara verince eskiden beter oluyo.Lazer zaten ne kadar yaparsan yap baska yerden çıkıyor. Ben sadece 5 seans gittim ışe de yaradı ama yüzümde 1 kıl çıktı resmen
Doktor ultrason sonucunu vermedi canım zaten 2 doktora gittim 2 si de sıkıntı yok dedi yaaa valla kısmet benim arkadaş 5 6 ayda bir yumurtluyormuş tedavisiz 2 çocuğu oldu ona ilaç kullandım çatlatma iğnesi kullandım dedim bana çok kızdı o ilaçlar hep hormon dediDemekki pko yok canım olsa derdi ultrasonda kesin gözüküyor pko yumurtalar dizi dizi oluyor internette örnekleri var kendikinle karşılaştırabilirsin
Ayy hadi yaaa.. valla canım benim tüyler çok ince kadın hiç yaptırma dedi boşuna yaparsın dedi yapmadım o yüzdenBen 3 defa komple vücut yaptırdım her seferinde bitti ara verince eskiden beter oluyo.
Yaptırcam mecbur ben durulmaz böyle artık gittiği yere kadarAyy hadi yaaa.. valla canım benim tüyler çok ince kadın hiç yaptırma dedi boşuna yaparsın dedi yapmadım o yüzden
Yok canım ultrasonla takip de etti doktor 4 ay önce bir şey yoktu temizdi. Ben hâlâ olmayınca geçen ay gittim hormon testi istedim devlet hastanesinden de 20 gün sonra da progesteron için kan ver dedi ama vaka artınca korktum gitmeye. Kronik astımım bideDemekki pko yok canım olsa derdi ultrasonda kesin gözüküyor pko yumurtalar dizi dizi oluyor internette örnekleri var kendikinle karşılaştırabilirsin
Benim fah 7.66 lh 8.08 reglin 2. Günü normal mi ultrason da çok yaptırdım pco falan yok ? Prolaktin yüksek çıkıyor1.5 kat fazlası var demek, bende senelerce gittim hatta benim fsh 5 lh 6 mesela gel gelelim iyi bilen bi prof yumurtalıklarda anladı bu durumu. Kimisinde yumurtalıklarda, kimisinde hormonda, kimisinde tüylenme, sivilcelenme, adet gecikmesi gibi belirtilerle gösteriyor kendini. Bunlardan ikisi varsa pcosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?