Gebeliğe Hazırlık Hormon sonuçlarımı yorumlar mısınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay korktum bi an kızlar pko olanlar da gerçi çok kişi hamile kalabiliyor çok şükür yorumlar için çok teşekkür ederim

Lazerle giden kıllar bile hormonlardan sonra artıyormuş kuzum amaaaaann hamile olam da gelsin kıllar
Valla yüzümde vardı jilet lazer gidiyodum ne güzel yasak şimdi yapılması mahvoldum ya hatta göbeğimde bile başladı hiç el değmemişken. Artk sonra bakıcaz. Darısı başına diyim :)

Demekki pko yok canım olsa derdi ultrasonda kesin gözüküyor pko yumurtalar dizi dizi oluyor internette örnekleri var kendikinle karşılaştırabilirsin
Doktor ultrason sonucunu vermedi canım zaten 2 doktora gittim 2 si de sıkıntı yok dedi yaaa valla kısmet benim arkadaş 5 6 ayda bir yumurtluyormuş tedavisiz 2 çocuğu oldu ona ilaç kullandım çatlatma iğnesi kullandım dedim bana çok kızdı o ilaçlar hep hormon dedi

Demekki pko yok canım olsa derdi ultrasonda kesin gözüküyor pko yumurtalar dizi dizi oluyor internette örnekleri var kendikinle karşılaştırabilirsin
Yok canım ultrasonla takip de etti doktor 4 ay önce bir şey yoktu temizdi. Ben hâlâ olmayınca geçen ay gittim hormon testi istedim devlet hastanesinden de 20 gün sonra da progesteron için kan ver dedi ama vaka artınca korktum gitmeye. Kronik astımım bide

Merhaba benim değerlerim şöyle
LH:5.72
E2:39.08
Fsh:5.99 adetimin 3. Günü nasıl sizce

Benim fah 7.66 lh 8.08 reglin 2. Günü normal mi ultrason da çok yaptırdım pco falan yok ? Prolaktin yüksek çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…