Gebeliğe Hazırlık Hormon sonuçlarımı yorumlar mısınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktora gidemedim pandemi nedeniyle. Sizlere sormak istedim. pko belirtileri netten baktığım kadariyla bende yok

Lh fshdan fazla olursa pco denebiliyor baskı fazla olduğu için. Diğer değerlerin de bi sıkıntı yok ama bnce tiroidler için uzmanla görüşmelisin. Tsh fena değil aslında ama t3 yüksek gibi geldi

benim de lh 11 fsh 7 bende de mi pco var oluyor kızlar??
Önemli olan aralarındaki oranmış lhın fsh a oranı bir buçuk kat olabilirmiş en çok Sadece fsh ın lh tan düşük olması değil aradaki oranın ne olduğu önemli birde ultrason görüntüsünde belli oluyor pko en net.

Doktorum bana bi şey demedi canım fsh 7 lh 11 di. Ultrasonda da baktı

Doktorum bir sıkıntı yok demişti canım. Zaten 11 ve 7 benim bildiğim normal değer aralıklarında netten baktım 2.5 kat olunca aradaki fark sıkıntı oluyormuş
1.5 kat fazlası var demek, bende senelerce gittim hatta benim fsh 5 lh 6 mesela gel gelelim iyi bilen bi prof yumurtalıklarda anladı bu durumu. Kimisinde yumurtalıklarda, kimisinde hormonda, kimisinde tüylenme, sivilcelenme, adet gecikmesi gibi belirtilerle gösteriyor kendini. Bunlardan ikisi varsa pcosun

Anladım canım benim ben de sivilce var valla bi tek kurtulamıyorum onlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…