Doktor adetin 2. Veya 3.günü hormon testi ver demişti diğerleri geçersizmiş siz normal günde mi yaptınız ? Değerleriniz iyi gözüküyor amaLh 3.58
E2 69
Tsh 4.089
Hcg 1.20
Proltakin 14.33 gebelik istiyorum olmuyor bugün gene kan verdim doktora gösteremedim en son 7 ocak adet günüm
Adet olmuyorum dedim gene çok oldu sıkıldım artık gittim ultrasonla baktı yumurtalar gelişmiş mi dedi bişey dedi de anlamadım duphaston kullandım 10 gün bugün de bunları istediDoktor adetin 2. Veya 3.günü hormon testi ver demişti diğerleri geçersizmiş siz normal günde mi yaptınız ? Değerleriniz iyi gözüküyor ama
Prolaktin normal tiroid değerin yüksek gebelik için 1• ve birin altında olması beklenir gebe kalmak için. Ama bi tik daha yüksek olanlarda gebe kalabiliyor. Ayrıca E2 hormonun yüksek yanılmıyosam erkeklik hormonuydu arkadaşlar düzeltir yanlışım varsa kilo varsa verin paket gıda yemeyin hamur felan tatlıdan uzak durun. Erkeklik hormonunu yükseltirLh 3.58
E2 69
Tsh 4.089
Hcg 1.20
Proltakin 14.33 gebelik istiyorum olmuyor bugün gene kan verdim doktora gösteremedim en son 7 ocak adet günüm
Tiroid dediğiniz hangisi oluyorProlaktin normal tiroid değerin yüksek gebelik için 1• ve birin altında olması beklenir gebe kalmak için. Ama bi tik daha yüksek olanlarda gebe kalabiliyor. Ayrıca E2 hormonun yüksek yanılmıyosam erkeklik hormonuydu arkadaşlar düzeltir yanlışım varsa kilo varsa verin paket gıda yemeyin hamur felan tatlıdan uzak durun. Erkeklik hormonunu yükseltir
TSH tiroid hormonu oluyorTiroid dediğiniz hangisi oluyor
FSH neden bakilmamis acaba sizde pcos var mı? Şimdiye kadar da regl olmamissiniz.. tsh degeriniz yüksek gebelik isteyen birinin tsh degerinin en fazla 2.5 olması gerekiyor. İlaç kullaniyomusunuz ? benim hormon testlerim gayet güzel ama 9 aydır gebelik tutmadı bu ay 10.ay ve adetime 9 gün kaldı belli olmuyor herkesin vücudu bir değil bir yıl olmayisina normal deniliyorLh 3.58
E2 69
Tsh 4.089
Hcg 1.20
Bu sonuçta lh değeri iyimi sizce yumurtaTSH tiroid hormonu oluyor
ay fsh değerini yazmayı unutmuşum 4.78 yazıyorFSH neden bakilmamis acaba sizde pcos var mı? Şimdiye kadar da regl olmamissiniz.. tsh degeriniz yüksek gebelik isteyen birinin tsh degerinin en fazla 2.5 olması gerekiyor. İlaç kullaniyomusunuz ? benim hormon testlerim gayet güzel ama 9 aydır gebelik tutmadı bu ay 10.ay ve adetime 9 gün kaldı belli olmuyor herkesin vücudu bir değil bir yıl olmayisina normal deniliyor
Bu sonuçta lh değeri iyimi sizce yumurta
ay fsh değerini yazmayı unutmuşum 4.78 yazıyor
Tsh dışında değerleriniz normal benim bildiğim kadarıyla.. ama böyle oyalanma derim burda birisi yazmıştı gebeliğe engel değil dediler kaç yılımı aldı yazmıştı. Ve ben Instagram dan bir gebenin günlüğünu takip ediyorum ordada ebru abla en fazla 2.5 falan olması gerektiğini söylemisti sanki. Ama hap kullanıyorsan düşer elbet o deger. Ne zamandır kullaniyosun hapiDahileyeye gittim evet yüksek ama engel değil dedi gebeliğe 2 hafta içinde gidicem tekrar normlade 5 e yaklaşmıştı
Kuzum 15 gün olmuştur vallaha yalan söylemiyim bakmam lazım peki adet olursun dedi doktor yumurtalıklar bişey dedi de anlamadım orayı birliktelik uygun olurmu bugünlerTsh dışında değerleriniz normal benim bildiğim kadarıyla.. ama böyle oyalanma derim burda birisi yazmıştı gebeliğe engel değil dediler kaç yılımı aldı yazmıştı. Ve ben Instagram dan bir gebenin günlüğünu takip ediyorum ordada ebru abla en fazla 2.5 falan olması gerektiğini söylemisti sanki. Ama hap kullanıyorsan düşer elbet o deger. Ne zamandır kullaniyosun hapi
Hatta 2-3 gün kullanmadım aksadı unuttum öyle diyim 28 inde 4.85 di şimd 428 şubatta gitmişim doktora 29 unda kullanmaya başladım ilaca
Duphaston biteli kaç gün oldu canimO gün kadın doğuma da gittim tembellik var dedi yumurtalıklar iyi ama dedi semar testi verdim bide başka doktor infolic combi al iç dedi napıcağımı bilmiyorum
Ee tamam o zaman daha yeni verilmiş hap zaten.. tsh yüksek olanlar gebelik istedigu için kullanması gerekiyor... Anneminde tsh seninki gibi ama hap vermiyolar altı ayda bir kontrole gidiyor. Birliktelik neden uygun olmasın orasını anlamadım canimKuzum 15 gün olmuştur vallaha yalan söylemiyim bakmam lazım peki adet olursun dedi doktor yumurtalıklar bişey dedi de anlamadım orayı birliktelik uygun olurmu bugünler
Fsh normal sanırım çünkü genellikle 10un altında olması gerekiyorBu sonuçta lh değeri iyimi sizce yumurta
ay fsh değerini yazmayı unutmuşum 4.78 yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?