Açıkçası hiçbir şey yapmadım aksine kilo alıyorum sürekliLh:8,40
Fsh:8,48
Prolaktin:15,40
Estradiol:55,40
Amh yüksek 7,66. Ne dersiniz sonuçlara?
Açıkçası hiçbir şey yapmadım aksine kilo alıyorum sürekliAmh yüksek çıkmış pko lusunuz o yüzden. Ama fsh lh oranınız iyi nasıl düzelttiniz değerlerinizi
Sizin amh da yüksek benim gibi ben henüz tedaviye başlamadim bı aksilik olmazsa haftaici Ankara'da doktora gideceğimFsh:8,48
Prolaktin:15,40
Estradiol:55,40
Amh yüksek 7,66. Ne dersiniz sonuçlara?
Amh yüksekliğinin zararı var mı bilmiyorum. Bu pcostan dolayı yumurta rezervimız çok demekmiş. Sanırım diğer değerler önemliAmh için naaıl bir tedavi uygulanır?
Hiçbir şey yapmadim aslında nasıl oldu bilmiyorum. Ama hâlâ erken menopoz riskinden korkuyorum. Adetime bir hafta vardi şuan adet oldum kanamalarim son bir yıldır çok azdı zaten gecikirdi bazı aylar onlarda da bir hafta on gün geçerdi. Şimdi erken olmak beni çok korkuyorSon değerleriniz normal, amh pcoslularda yüksek çıkar zaten. Lh ı nasıl düşürdünüz peki, bu ciddi güzel başarı olmuş.
Doktorun önerilerini dikkate al, o şekilde ilerle. Erken menapoz riski varmı dedi?Hiçbir şey yapmadim aslında nasıl oldu bilmiyorum. Ama hâlâ erken menopoz riskinden korkuyorum. Adetime bir hafta vardi şuan adet oldum kanamalarim son bir yıldır çok azdı zaten gecikirdi bazı aylar onlarda da bir hafta on gün geçerdi. Şimdi erken olmak beni çok korkuyor
Yumurta rezervi yüksekken menepoza girilmez yanlış bilmiyorsamHiçbir şey yapmadim aslında nasıl oldu bilmiyorum. Ama hâlâ erken menopoz riskinden korkuyorum. Adetime bir hafta vardi şuan adet oldum kanamalarim son bir yıldır çok azdı zaten gecikirdi bazı aylar onlarda da bir hafta on gün geçerdi. Şimdi erken olmak beni çok korkuyor
Bu ayki değerlerim yükselmiş testeron da yüksek çıktıAmh yüksek çıkmış pko lusunuz o yüzden. Ama fsh lh oranınız iyi nasıl düzelttiniz değerlerinizi
Maalesef bu ay testesteronum yüksek çıktı diğer değerlerim de yükselmiş pcostan kaynaklıYumurta rezervi yüksekken menepoza girilmez yanlış bilmiyorsamkorkma pkolularda adet düzensizliği olur . Az gelir ,geç gelir ,erken gelir pkodan kaynaklı . Değerlerin ilaçla düzelir o kadar korkmana gerek yok . Testosteronun yüksek değil . Yumurta rezervi biten insan menepoza girer . Kendinizi strese sokmayın hormonlarınızı etkilemeyin
Evet ondan suphelendiler ama çok şükür çıkmadi pcostan kaynakli değerlerim yükselmis tekrar yazz a başladım bu ay ilk kez daha önce hiç tedavi görmemiştimDoktorun önerilerini dikkate al, o şekilde ilerle. Erken menapoz riski varmı dedi?
Geçen sefer ne yapmıştınız yediklerinize mi dikkat ettiniz spormu yaptınız onları yapmaya çalışın allah şifa versn inş düzelir yineBu ayki değerlerim yükselmiş testeron da yüksek çıktı
Amh 7.76
Fsh 4.83
Lh 7.93
Total testeron 0.5 uf/L çıktı referans aralığı 0.084-0.481 misTestesteron kaç çıktı
Kilo almamaya bakın ve varsa fazla kilonuz verinMaalesef bu ay testesteronum yüksek çıktı diğer değerlerim de yükselmiş pcostan kaynaklıama çok şükür erken menopoz çıkmadı sonuçlarım
Amh 7.76
Fsh 4.83
Lh 7.93
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?