Hormon sonuçları bakabilir misiniz? Yardim

Araştırdınız mi peki ne otuymus ? Ne icecegimizi bilelim :)
Sana söylüyor. Canım balla ölçeğini söylüyor 20 yıldır bebeği olmayan arkadaşı arayıp söylemiş onada ikiz hamileyim diye oda hamile kalınca bana söyledi bende 14 senederi bekliyorum işte eğer hamiş kalırsam sizede haber veririm muhakkak bu arkadaşımın eşi amelliyat diyorlardı ama gerek kalmadı 15 gün test yaptığımda birşey çıkmamış allahın hikmeti işte

Insallah sifa niyetine diyip icin . Derdimize derman arıyoruz iste. Sizin varikosel mi sikinti ? Ne zamamdir bebek istiyosun canim . Güzel haberlerini bekliyorum.

Insallah sifa niyetine diyip icin . Derdimize derman arıyoruz iste. Sizin varikosel mi sikinti ? Ne zamamdir bebek istiyosun canim . Güzel haberlerini bekliyorum.
14 yıldır bebek istiyoruz bizde brnim pko var eşimdede sperm az bakalım ne olacak muhakkak Yazıcam Size Allah isteyen herkeze nasip etsin aratmadan

Ben inanki hiç anlamıyorum ovulasyın testinden bende bu ay gonol fye başladım dün doktora gittim 4 tane yumurtam oluşmuş çatlama iğnesi vurdum bugün. Çok fena kasıklarım ağrıyor duramıyorum. Varmı sizinde belirtiniz

Çatlama iğnesi yapıyor canım gaz ve kasık ağrısı normal yumurta çatlıycağı için inşallah Allah daha fazla aratmaz nasip ederm

Sonuçlarınız normal bence.Benimki çok daha kötü olmasına rağmen o kadar umutsuz konuşmuyor doktor.Moral çok önemli bu dönemlerde.Moralinizi yüksek tutun .

Eklentiler

• 23A50B35-A2CF-46FE-811F-8A93E488E32B.jpeg
    97,1 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…