- 29 Ocak 2017
- 967
- 609
- 33
Sana söylüyor. Canım balla ölçeğini söylüyor 20 yıldır bebeği olmayan arkadaşı arayıp söylemiş onada ikiz hamileyim diye oda hamile kalınca bana söyledi bende 14 senederi bekliyorum işte eğer hamiş kalırsam sizede haber veririm muhakkak bu arkadaşımın eşi amelliyat diyorlardı ama gerek kalmadı 15 gün test yaptığımda birşey çıkmamış allahın hikmeti işteAraştırdınız mi peki ne otuymus ? Ne icecegimizi bilelim :)
Insallah sifa niyetine diyip icin . Derdimize derman arıyoruz iste. Sizin varikosel mi sikinti ? Ne zamamdir bebek istiyosun canim . Güzel haberlerini bekliyorum.Sana söylüyor. Canım balla ölçeğini söylüyor 20 yıldır bebeği olmayan arkadaşı arayıp söylemiş onada ikiz hamileyim diye oda hamile kalınca bana söyledi bende 14 senederi bekliyorum işte eğer hamiş kalırsam sizede haber veririm muhakkak bu arkadaşımın eşi amelliyat diyorlardı ama gerek kalmadı 15 gün test yaptığımda birşey çıkmamış allahın hikmeti işte
14 yıldır bebek istiyoruz bizde brnim pko var eşimdede sperm az bakalım ne olacak muhakkak Yazıcam Size Allah isteyen herkeze nasip etsin aratmadanInsallah sifa niyetine diyip icin . Derdimize derman arıyoruz iste. Sizin varikosel mi sikinti ? Ne zamamdir bebek istiyosun canim . Güzel haberlerini bekliyorum.
Amiiin insallah canim14 yıldır bebek istiyoruz bizde brnim pko var eşimdede sperm az bakalım ne olacak muhakkak Yazıcam Size Allah isteyen herkeze nasip etsin aratmadan
Ne kadara yapıyor pekiOt karışımı su veriyor karı koca kullanıyorsun canım bende yeni başladım inşallah vesile olur numarasını paylaşabilirim kargo yapıyor yaşlı bir amca
Canım yeni gördüm kusura bakma 180 +180 verdim ben hem bayan hem erkek için fiyatıNe kadara yapıyor peki
Siz Bi arayıp sorum İsterseniz inşallah şifa olur bende başladım bakalım işte vesile olur diyorumNe kadara yapıyor peki
Tmm canım teşekkür ederimCanım yeni gördüm kusura bakma 180 +180 verdim ben hem bayan hem erkek için fiyatı
Rica ederim Nedemek yardımcı olabilirsem ne mutlu banaTmm canım teşekkür ederim
Bu arada şuan yaptım ovilasyon testi koyulaşmış çok şükür ama diyorlar ya c cizgisi t çizgisi daha koyu Olucak kimisindede sadece koyulaşması yeterli diyorlar kafam çok karıştı yani şuan yumurta varmı yok mu diye anlamadım
Birde benim bitti macun eşimin de az kaldı inşallah şifa olur dua edin olurmu
Ben inanki hiç anlamıyorum ovulasyın testinden bende bu ay gonol fye başladım dün doktora gittim 4 tane yumurtam oluşmuş çatlama iğnesi vurdum bugün. Çok fena kasıklarım ağrıyor duramıyorum. Varmı sizinde belirtinizBu arada şuan yaptım ovilasyon testi koyulaşmış çok şükür ama diyorlar ya c cizgisi t çizgisi daha koyu Olucak kimisindede sadece koyulaşması yeterli diyorlar kafam çok karıştı yani şuan yumurta varmı yok mu diye anlamadım
Birde benim bitti macun eşimin de az kaldı inşallah şifa olur dua edin olurmu
Çatlama iğnesi yapıyor canım gaz ve kasık ağrısı normal yumurta çatlıycağı için inşallah Allah daha fazla aratmaz nasip edermBen inanki hiç anlamıyorum ovulasyın testinden bende bu ay gonol fye başladım dün doktora gittim 4 tane yumurtam oluşmuş çatlama iğnesi vurdum bugün. Çok fena kasıklarım ağrıyor duramıyorum. Varmı sizinde belirtiniz
İnşallah canım amin inşallahhhÇatlama iğnesi yapıyor canım gaz ve kasık ağrısı normal yumurta çatlıycağı için inşallah Allah daha fazla aratmaz nasip ederm