Hormon değerlerimi yorumlar mısınız?🥲

kediannesi0

Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2024
488
890
18
Arkadaşlar biliyorum bu testler adetliyken verilir ama bugün bambaşka bir şey için doktora gittim. Adetime 1 hafta var. Pcos teşhisi almıştım geçenlerde. Doktora adetli değilim dememe rağmen bu testleri yapmış. Doğru sonuç vermiş midir? Aşağı yukarı aynı mı çıkar? Sonuçları iletiyorum.
Fsh : 3,87
Lh : 4,31
Prolaktin : 11, 55
Amh bakılmamış.
Teşekkürler ❤️

Doktora sonuçları gösterirken adetli değilim ama diye de belirttim. Adetliyken tekrar ver ama çok farklı çıkmaz dedi. Mümkün olabilir mi? Gerçi sonuçlar iyi midir onu da bilmiyorum da..

Doktora sonuçları gösterirken adetli değilim ama diye de belirttim. Adetliyken tekrar ver ama çok farklı çıkmaz dedi. Mümkün olabilir mi? Gerçi sonuçlar iyi midir onu da bilmiyorum da..
Değerler normal görünüyor amh de 1,5-4 arası ise iyi üstüyse yüksek sanırım ilkte dediğim değerler üstü çıkmışki pkos demiş dr,unuz ,pek farketmezde adetiken yapılsa daha iyi olur tabi,

Değerler normal görünüyor amh de 1,5-4 arası ise iyi üstüyse yüksek sanırım ilkte dediğim değerler üstü çıkmışki pkos demiş dr,unuz ,pek farketmezde adetiken yapılsa daha iyi olur tabi,
Ben ilk kadın doğuma gittim alttan muayene de pcos dedi. Adetliyken gel test yapalım dedi. Adetime şu anda 1 hafta var. Bugün de kum döküyorum diye doktora gittim ürolojiye. O da yapmış bu testleri. Adetliyken de baktırıcam bakalım o zaman nasıl çıkacak.

Back