Allah eslerimizin yüzünün bu konuda güldüğünü görmeyi nasıp etsin bu konuda ki en büyük stresimin sebebı eşim vicdan azabı cekıyorum ve buna engel olamıyorumKesinlikle haklısın canım aynı şekilde bende öyleyim. Allah'ım bizleri zora sokmadan anneliği nasip etsin hayırlısıyla
Neden ki yok mu yukleniyosun o eşineAllah eslerimizin yüzünün bu konuda güldüğünü görmeyi nasıp etsin bu konuda ki en büyük stresimin sebebı eşim vicdan azabı cekıyorum ve buna engel olamıyorum
Hayır benim eşim çocukları cok sevıyor nerdeyse tanıstıgımız gunden beri en az 4 cocuk istiyorum diyerek geziyordu kı 6 sene oldu dusunun 6 senedır en az 4 cocuk diyor o kadar sevıyorkı hanı bi hamıle kalsam hürrem gibi olueum evde o kadar ve biz ilk evkendıgımız de eşim dediki bak eskıleri dinleyelim korunmayalık bir defamkucagımız dolsum sonra sen istiyoraan 10 sene korunuruz dedi ben hiç dinlemedim konuyu acıp duygularını bile acmasına izin vermedim 6 senedır ilk defa bir konuda onu cıddıye hiç almadım oysakı cok dinleyen aman üzülmesin diyen bir eş oldum hep 6 senedır ilk defa görmezden geldim cok dedi korunursak sonra cok zorlanırız diye inat ettim istemiyorum dedim bende aslında bir yerdej sonra cocuk hasretine düşüceğimi biliyordum ne bilim dilim agzım dugunlendı sankı istemiyorum demek dısında bişey yapmadım şimdide 1.5 sene oldu ugrasıyoruz bir gun kendını tutmayıp o gunbeni dinleseydin bugun bunu yasamıcaktık dedi tabıkıde takdırı ılahı o zamanda korunmasaydım belki 2.5 senedır olmadı diye gezicektim bilemiyoruz ama bu konularda eslee bazem brbime acımasız olabiliyor hangı ilişkide yokki simdi sankı benım yüzümden bu noktadaymısız gibi hissediyorum kendimi suclu hissediyoeum benım beklemekle alakalo bı sıkıntım yok bana 10 sene beklicek olsamda beklerim zamanı buynus derim ama onu böyle her adetim yaklastıgında umut dolu gözlerle bana baktıgını gorunce adet oldugumj söylediğimde omuzlarının coktugumu gorunce sag gibi adam gzumun onunde yıkılınca vicdanım susmuyortabıkı cok istiyorum kucagım boş kalsın kım ister bende cpk istiyorum ama en buyul cabamın sebebı eşim ben sımdıde olsa sevınırıö 5 sene sonrada olsa sevınırım ama onun o kadar beklicek tahammulu kalmadıkı bu kadar cocuk askıyla yanan bi adama kemdi ellerimle işkence ediyor gibi hissediyorum buda beni strese sokuyorNeden ki yok mu yukleniyosun o eşine
Merhaba benimkinde bakar mısın usg de pco görünümü vardı adetin 3 yada 4. Günü verdim çünkü 18de kanamam leke leke azar geliyordu 19da çoğaldı o yüzden emin olamiyorumRica ederim hayırlısı olsun inşallah
Değerlerin normal canım sadece lh biraz düşük gelmişti ama onda hastanenin referans değeri düşüktür. Zaten kırmızı uyarı rengi de vermemişler bir skıntı yok değerlerin guzel. PCO görünümü olduğu için adetin az geliyor olabilir ama. Her zaman mı öyle. Onu doktoruna söyleyebilirsin. Adet azlığı duzensizlik tüylenme v.s gibi şeyler yapabilir diyolardi ama bazılarıysa hiç böyle şikayetleri olmuyormuş. Zaten sonuca göre de yorumlar doktorMerhaba benimkinde bakar mısın usg de pco görünümü vardı adetin 3 yada 4. Günü verdim çünkü 18de kanamam leke leke azar geliyordu 19da çoğaldı o yüzden emin olamiyorum
Ben o doktora gidemedim uzak başka hastaneye gideceğim regl düzensizliği var regl olunca tarihten dolayı oraya gittim kan verdim regl normal şekilde gelip 7 gün sürüyor sadece ilk başlarken az geldi ertesi gün çoğaldı lh düşükse bebek olmayacak mı yaniDeğerlerin normal canım sadece lh biraz düşük gelmişti ama onda hastanenin referans değeri düşüktür. Zaten kırmızı uyarı rengi de vermemişler bir skıntı yok değerlerin guzel. PCO görünümü olduğu için adetin az geliyor olabilir ama. Her zaman mı öyle. Onu doktoruna söyleyebilirsin. Adet azlığı duzensizlik tüylenme v.s gibi şeyler yapabilir diyolardi ama bazılarıysa hiç böyle şikayetleri olmuyormuş. Zaten sonuca göre de yorumlar doktor
Ay yok kız niye bebek olmasın bide ben doktor değilim ki sadece takip ettihim bir kadın var ordaki öğrendiklerimle baktım yorumladım. Ama sende kırmızı uyarı yok yani skıntı yok dusukte değil demek oluyor. Amh baktirmamissin amh da baktirsaydin keşke. Adet bazen hemen sökülemeyebilir ya leke leke gelip sonra bianda cogalabilir bişey olmaz diye düşünüyorumBen o doktora gidemedim uzak başka hastaneye gideceğim regl düzensizliği var regl olunca tarihten dolayı oraya gittim kan verdim regl normal şekilde gelip 7 gün sürüyor sadece ilk başlarken az geldi ertesi gün çoğaldı lh düşükse bebek olmayacak mı yani
Amh yoktu hastanede bi dahaki reglimde baktircam canimAy yok kız niye bebek olmasın bide ben doktor değilim ki sadece takip ettihim bir kadın var ordaki öğrendiklerimle baktım yorumladım. Ama sende kırmızı uyarı yok yani skıntı yok dusukte değil demek oluyor. Amh baktirmamissin amh da baktirsaydin keşke. Adet bazen hemen sökülemeyebilir ya leke leke gelip sonra bianda cogalabilir bişey olmaz diye düşünüyorum
Amh yoktu hastanede bi dahaki reglimde baktircam canim
Canım benim niye böyle düşünüyorsun kendinizi bu kadar strese sokmayın bak. Bizde eşimle 3 buçuk yıldır evliyiz. Ve bende senin dediğin gibi istemedim 7-8 aydır istiyoruz şurada. Ve hemen olacak sanardim korkardim o derece istemezdim şimdi ise nasıl istiyorum. Eşim en başından beri istiyordu zaten. Ama şimdi olmuyor diyede kendimi suçlu göremem. Belki de en başında da istesek yine hemen olamyacakti. Nasip birazda bazı şeyler. Bilmiyorum nasıl korundunuz ama bı şekilde yanlışlıkla gebe kalır yine kalırdık nasipte önceki yıllar olsaydı ben öyle düşünüyorum. Bide karı koca stres yapmayın diyolar rahat olmayi öneriyorlar. Tamam biz kadınlar için zor bence kafamızı rahat birakamayiz ama eslerimizi strese sokmamaliyiz. Ben eşime regl olacağım günü bile soylemem hatta bu ay 6 gün reglim gecikti çift çizgi bile gördüm . Kana gittim geldim adet oldum bunları eşime yansitmadim bile. Kendim yaşadım. Eğer onuda kendim gibi strese sokarsam olmazki. Adet olunca ufaktan bahsettim o kadar. Kendini de uzmemeye çalış lütfen bak bensemde canım sıkılıyor geç mi kaldım diyorum keşke en basindna isteseydim diyorum her ay bekliyorum ama elden bişey gelmiyor gerekli testleri verdiyseniz sakince beklemeye çalışınHayır benim eşim çocukları cok sevıyor nerdeyse tanıstıgımız gunden beri en az 4 cocuk istiyorum diyerek geziyordu kı 6 sene oldu dusunun 6 senedır en az 4 cocuk diyor o kadar sevıyorkı hanı bi hamıle kalsam hürrem gibi olueum evde o kadar ve biz ilk evkendıgımız de eşim dediki bak eskıleri dinleyelim korunmayalık bir defamkucagımız dolsum sonra sen istiyoraan 10 sene korunuruz dedi ben hiç dinlemedim konuyu acıp duygularını bile acmasına izin vermedim 6 senedır ilk defa bir konuda onu cıddıye hiç almadım oysakı cok dinleyen aman üzülmesin diyen bir eş oldum hep 6 senedır ilk defa görmezden geldim cok dedi korunursak sonra cok zorlanırız diye inat ettim istemiyorum dedim bende aslında bir yerdej sonra cocuk hasretine düşüceğimi biliyordum ne bilim dilim agzım dugunlendı sankı istemiyorum demek dısında bişey yapmadım şimdide 1.5 sene oldu ugrasıyoruz bir gun kendını tutmayıp o gunbeni dinleseydin bugun bunu yasamıcaktık dedi tabıkıde takdırı ılahı o zamanda korunmasaydım belki 2.5 senedır olmadı diye gezicektim bilemiyoruz ama bu konularda eslee bazem brbime acımasız olabiliyor hangı ilişkide yokki simdi sankı benım yüzümden bu noktadaymısız gibi hissediyorum kendimi suclu hissediyoeum benım beklemekle alakalo bı sıkıntım yok bana 10 sene beklicek olsamda beklerim zamanı buynus derim ama onu böyle her adetim yaklastıgında umut dolu gözlerle bana baktıgını gorunce adet oldugumj söylediğimde omuzlarının coktugumu gorunce sag gibi adam gzumun onunde yıkılınca vicdanım susmuyortabıkı cok istiyorum kucagım boş kalsın kım ister bende cpk istiyorum ama en buyul cabamın sebebı eşim ben sımdıde olsa sevınırıö 5 sene sonrada olsa sevınırım ama onun o kadar beklicek tahammulu kalmadıkı bu kadar cocuk askıyla yanan bi adama kemdi ellerimle işkence ediyor gibi hissediyorum buda beni strese sokuyor
Evet dıyorum ya aslında bunların cok cok bilincindeyim çokta kazayla hamıle kalabiliceğim bir korunma yontemı kullanıyorduk hatta arkadasım kazayla hamıle bile kaldı bu yontemle biraz nasıp kısmet farkındayım olacaksa olucaktır zaten her turlu ama istemsiz oluyor işte engel olamıyorum eşimde cok sorgular o bendede streslı simdi kanları verdim bugunde hsg cektırdım sonucu bekliyorum suan bakalım nolucakCanım benim niye böyle düşünüyorsun kendinizi bu kadar strese sokmayın bak. Bizde eşimle 3 buçuk yıldır evliyiz. Ve bende senin dediğin gibi istemedim 7-8 aydır istiyoruz şurada. Ve hemen olacak sanardim korkardim o derece istemezdim şimdi ise nasıl istiyorum. Eşim en başından beri istiyordu zaten. Ama şimdi olmuyor diyede kendimi suçlu göremem. Belki de en başında da istesek yine hemen olamyacakti. Nasip birazda bazı şeyler. Bilmiyorum nasıl korundunuz ama bı şekilde yanlışlıkla gebe kalır yine kalırdık nasipte önceki yıllar olsaydı ben öyle düşünüyorum. Bide karı koca stres yapmayın diyolar rahat olmayi öneriyorlar. Tamam biz kadınlar için zor bence kafamızı rahat birakamayiz ama eslerimizi strese sokmamaliyiz. Ben eşime regl olacağım günü bile soylemem hatta bu ay 6 gün reglim gecikti çift çizgi bile gördüm . Kana gittim geldim adet oldum bunları eşime yansitmadim bile. Kendim yaşadım. Eğer onuda kendim gibi strese sokarsam olmazki. Adet olunca ufaktan bahsettim o kadar. Kendini de uzmemeye çalış lütfen bak bensemde canım sıkılıyor geç mi kaldım diyorum keşke en basindna isteseydim diyorum her ay bekliyorum ama elden bişey gelmiyor gerekli testleri verdiyseniz sakince beklemeye çalışın
Geçmiş olsun canım hsg nasıl cektirdin anestezili mi ağrın oldu mu? Biraz takmamak gerekiyor diyolar Onuda yapamıyoruz maalesefEvet dıyorum ya aslında bunların cok cok bilincindeyim çokta kazayla hamıle kalabiliceğim bir korunma yontemı kullanıyorduk hatta arkadasım kazayla hamıle bile kaldı bu yontemle biraz nasıp kısmet farkındayım olacaksa olucaktır zaten her turlu ama istemsiz oluyor işte engel olamıyorum eşimde cok sorgular o bendede streslı simdi kanları verdim bugunde hsg cektırdım sonucu bekliyorum suan bakalım nolucak
Yok hayır doktor dedıkı agrı kısmı 2 3 dk surucek dedi bende 2 3 dk ıcın anestezi almaj istemedim ki iyi kide almamısım dedim evet agrı var yalan değil siddeti o ıkı 3 dk da bı tık fazla sonrasındada agrı oluyor suandada var kasıgıma ara ara vuran siddetli oluyor ama asla dayanılmaz tahammul edilmicek derecede değil agrı kesıcı bile almadım o kadar ama söyle bişey var benım adet donemlerin asırı agrılı olur agladıgım geceleri bilirim yürüyemem rahat bile belki ondan hissetmiyorumdur suanda agrının sıddetını ama acı esiğide düiük bi kadınım ona ragmen rahatım yanı asla zorlayan bir agrı yok cocuk dogurmak isteyip dogumu goze alıyorsak bunu kan aldırmaktan farksız, süre olarak viraz bekledim ılk normal cektıler sonra doktorum geldi ilac enjekte etti öyle cektiler birde o ılaclı tekımı 5 dk sonra cektıler hiç bişey olmadan bastakı gibi bildiğim röntgen tek farkı tüplerine yumjrtalalıklarına doktor ilac enjekte ediyor birde hafifi lekelenmem oldu onuda doktor zaten 4 5 gun hafıf lekelenmen olabilirGeçmiş olsun canım hsg nasıl cektirdin anestezili mi ağrın oldu mu? Biraz takmamak gerekiyor diyolar Onuda yapamıyoruz maalesef
Anladım canım haklısın zaten doğumu göze alıyorsak onada dayanmak zorundayız.. en azından şimdi 3-4 ay gebelik olasılığın yüksek. Genelde öyle diyolardi. Bende 1 yılı geçtikten sonra bakicam hayırlısıYok hayır doktor dedıkı agrı kısmı 2 3 dk surucek dedi bende 2 3 dk ıcın anestezi almaj istemedim ki iyi kide almamısım dedim evet agrı var yalan değil siddeti o ıkı 3 dk da bı tık fazla sonrasındada agrı oluyor suandada var kasıgıma ara ara vuran siddetli oluyor ama asla dayanılmaz tahammul edilmicek derecede değil agrı kesıcı bile almadım o kadar ama söyle bişey var benım adet donemlerin asırı agrılı olur agladıgım geceleri bilirim yürüyemem rahat bile belki ondan hissetmiyorumdur suanda agrının sıddetını ama acı esiğide düiük bi kadınım ona ragmen rahatım yanı asla zorlayan bir agrı yok cocuk dogurmak isteyip dogumu goze alıyorsak bunu kan aldırmaktan farksız, süre olarak viraz bekledim ılk normal cektıler sonra doktorum geldi ilac enjekte etti öyle cektiler birde o ılaclı tekımı 5 dk sonra cektıler hiç bişey olmadan bastakı gibi bildiğim röntgen tek farkı tüplerine yumjrtalalıklarına doktor ilac enjekte ediyor birde hafifi lekelenmem oldu onuda doktor zaten 4 5 gun hafıf lekelenmen olabilir
Nasıp hayırlısı saglıkcakla olsunda sabrederiz yapcak bişey yokAnladım canım haklısın zaten doğumu göze alıyorsak onada dayanmak zorundayız.. en azından şimdi 3-4 ay gebelik olasılığın yüksek. Genelde öyle diyolardi. Bende 1 yılı geçtikten sonra bakicam hayırlısı
Öyle tabikiNasıp hayırlısı saglıkcakla olsunda sabrederiz yapcak bişey yok
Allah kucagımızı boş bırakmasınnÖyle tabiki
Amin hepimizin inşallah bu mübarek gündeAllah kucagımızı boş bırakmasınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?