- 25 Nisan 2024
- 1.038
- 213
- 38
- 24
Benim hiç belirtim yok ya anlamıyorum bu ay çok normalim inşallah miniğim benimledir akıntı yok göğüs hassasiyeti yok karın ağrısı yok sivilce yokNasılsın canım nasıl gidiyor
Bendede hiç belirti yok arada sağ sol kasık agri giriyor hemen çıkıyor acaba diğer yumurtalari bu sefer çatlıyor anlamadımBenim hiç belirtim yok ya anlamıyorum bu ay çok normalim inşallah miniğim benimledir akıntı yok göğüs hassasiyeti yok karın ağrısı yok sivilce yok
Senin nasıl gidiyor varmı belirti falan hissettiğin bir şey yani nasıl gidiyor
Olabilir tabiki ilaçla bir sürü yumurta büyümüştür onlarda çatlıyodurBendede hiç belirti yok arada sağ sol kasık agri giriyor hemen çıkıyor acaba diğer yumurtalari bu sefer çatlıyor anlamadım
İnşallah belirtisi olsun 5gun kaldı degilmi çatlamanin üstünden kaç gün geçtiOlabilir tabiki ilaçla bir sürü yumurta büyümüştür onlarda çatlıyodurbende grip var canım dün biraz ağır kaldırdım onun içinde fena bel ağrım var sağ kasığımda hapşırınca falan bişey batıyormuş gibi oluyor bunlar hamilelik belirtisi değildir diye düşünüyorum
Evet canım 5 gün kaldı çatlamadan da tams10 gün geçti 7 nisanda doktora gitmiştim acaba yarın test mi yapsamİnşallah belirtisi olsun 5gun kaldı degilmi çatlamanin üstünden kaç gün geçti
Evet ya denesene bncde inşallah çıkarEvet canım 5 gün kaldı çatlamadan da tams10 gün geçti 7 nisanda doktora gitmiştim acaba yarın test mi yapsam
Ama aslında istersen 2gun kala da yapabilirsin acaba erken degilmiEvet canım 5 gün kaldı çatlamadan da tams10 gün geçti 7 nisanda doktora gitmiştim acaba yarın test mi yapsam
Evet ya denesene bncde inşallah çıkar
Canım ovulasyon testi yaptım tek çizgi çıktı ya erken ya da yok diye düşünüyorum tabi ovulasyon kesin değildir de bakalım yok gibiAma aslında istersen 2gun kala da yapabilirsin acaba erken degilmi
Sen yinede biraz daha bekle çıkar inşallahCanım ovulasyon testi yaptım tek çizgi çıktı ya erken ya da yok diye düşünüyorum tabi ovulasyon kesin değildir de bakalım yok gibi
İnşallah bakalım adeti beklerim artık ne olacak görürüz canımSen yinede biraz daha bekle çıkar inşallah
Amh kaç sizin acabaBenimki de 26 canım geçen değerim şimdi düşmüş 18
yaptın mıİnşallah bakalım adeti beklerim artık ne olacak görürüz canım
Canım benim tahliler baktım da amh bakılmamis tsh FSH lh var ama amh yokAmh kaç sizin acaba
Yapmadım canım yapmıcam artık başlamasını bekleyeceğim senin nasıl gidiyorTest
yaptın mı
Aynı bndede birşey yokYapmadım canım yapmıcam artık başlamasını bekleyeceğim senin nasıl gidiyor
Bekleyeceğiz canım bakalım bu ay olur inşallahAynı bndede birşey yok
Canım ben test yaptım adet günüm bugün yine tek çizgi çıktıAynı bndede birşey yok
Gerçekten miCanım ben test yaptım adet günüm bugün yine tek çizgi çıktı
Bende yarın yapacağım doktor kontrolü için varsa gidecem yoksa da kalsinCanım ben test yaptım adet günüm bugün yine tek çizgi çıktı
inşallah canım başlamadıkca umut vardırGerçekten miama bilemeyiz ki belki gecieyi mi bekliyor inşallah nazlı çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?