hormon bozukluğuuuu :((

yafrimu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2008
533
1
0
İstanbul
kızlar benım hormonlarım bozuk galıba çünkü aşırı tuylenme var gogus ucunda gogus arasında gobekte.. sarı falanda degıl yanı kalın kalın ve sıyah..:çok üzgünüm:

hormon testı yaptırmam lazım ama saglık guvencem yok tahmını ucret ne kadardır bu testın??

200 300 tl arası özel hastanelerde devlet hastanelerinde 100 200 tl arası özel ile devlet arasında 100 150 tl kadar oynuyor.
testesteron hormonun yüksektir çünkü bendede aynı sorun var yalnız benim yüzümdede kıllanma var ve bu yüzden gebe de kalamıyorum.
bence hiç geciktirmeden tedavini başlat canım testler maddi olarak belini bükebilir ben ssk lıyım bedavaya yaptırıyorum ama uzun sürüyor birçok testen geçtim hatta mr bile çektirdim halende bu süreç bitmedi ama bundan sonra 3 ile 6 ay arası en erken süre bu devamlı ilaç kullanacağım var olan kılları yok etmicek bu ilaç ama en azından başka çıkmıcak ve bende böylece anne olabileceğim.
tedavini yaptır ve lazere git öbür boyu kurtulmuş olursun bana doktorum böyle tavsiye etti tedavi olmadığın sürece lazerin bile etkisi bile olmaz demişti.
allah yardımcımız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…