How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

hormon bozukluğunda gebe kalmak zor mu? :(

dilansuu

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2012
11
0
16
Malatya
25 yaşındayım 1 senedir evliyim fakat son 3 aydır gebelik düşünüyorum evlenmeden önce 1.5 sene hormon tedavisi için ilaç kullandım bende aşırı kilo yaptığı içinde bıraktım. evliliğim boyunca hiç ilaç falan kullanmadım. son 3 aydır bebek düşündüğümüzden hormon bozukluğu geçiktirir mi gebeliği? stres olmaya başladım. çok korkuyorum. nasıl bebeği tutturacam?

gerekirse doktorunuzu değiştirin ama asla tedaviyi ihmal etmeyin hormonun biri düzensizse digerlerinide etkiliyor diye biliyorum yani benim öyle oldu.biri bozulmustu digerleride bozuldu.gecmis olsun

dediğiniz gibi doktorumu değiştim evlilik esnasında sürekli kontrollerimede gittim. tahlil sonuçlarıma iyi dedi doktor. tabi iyi demesi bende hormon bozukluğunun geçmesi anlamına gelmiyo :( şuan bebekte düşündüğümden ilaçta kullanamıyorum. :( bebek olma olsılığı düşük mü acaba? offfffffffffffffff :((

25 yaşındayım 1 senedir evliyim fakat son 3 aydır gebelik düşünüyorum evlenmeden önce 1.5 sene hormon tedavisi için ilaç kullandım bende aşırı kilo yaptığı içinde bıraktım. evliliğim boyunca hiç ilaç falan kullanmadım. son 3 aydır bebek düşündüğümüzden hormon bozukluğu geçiktirir mi gebeliği? stres olmaya başladım. çok korkuyorum. nasıl bebeği tutturacam?

canim tedavine kaldigin yerden devam etmelisin...hamile kalman zorlasir hatta uzun da sürebilir.:50:bu riski alma basla tedavine:ssz:

:( ilaç tekrar kullanırsam bebek isteme düşüncemizi ertelememiz gerekecek. 3 aydır bebek için çabalıyoruz. iyice stres oldum. ilginizden dolayı tşkr ederim.

:( ilaç tekrar kullanırsam bebek isteme düşüncemizi ertelememiz gerekecek. 3 aydır bebek için çabalıyoruz. iyice stres oldum. ilginizden dolayı tşkr ederim.

canım daha yolun basındasın bu kadr stres yapma bu sekılde stres yaparsan kendını yıpratırsın ben 10 aydır denıyorum olmuyo sen bı an once tadavıne basla olsun ılaclarını kullan sole dusun sen ılac ıcersem bebeqı ertelemem gerekıyo dıyosun ya ılac ıcmesen tedavı olmasan belkı 1 sene uqrasıcaksın olmucak ama tedavı olduqunda hıc bı sorn olmadıqında belkıde hemen hamıs kalıcaksın :17::17::17::17: bence tadavını olmalısın hormon bozukluqu bebıs olmasını enqeller cunku kadın doquma qııttıqınde bıle ılk sana hormon testı yapıyo ıns en kısa zamanda hamıs kalırsın quzel haberlerını beklıyoruz :16::16::16::16:

canım daha yolun basındasın bu kadr stres yapma bu sekılde stres yaparsan kendını yıpratırsın ben 10 aydır denıyorum olmuyo sen bı an once tadavıne basla olsun ılaclarını kullan sole dusun sen ılac ıcersem bebeqı ertelemem gerekıyo dıyosun ya ılac ıcmesen tedavı olmasan belkı 1 sene uqrasıcaksın olmucak ama tedavı olduqunda hıc bı sorn olmadıqında belkıde hemen hamıs kalıcaksın :17::17::17::17: bence tadavını olmalısın hormon bozukluqu bebıs olmasını enqeller cunku kadın doquma qııttıqınde bıle ılk sana hormon testı yapıyo ıns en kısa zamanda hamıs kalırsın quzel haberlerını beklıyoruz :16::16::16::16:

poffum aynen katiliyorum sana..canim önce tedavini ol bence....:16:

bende de hormon düzensizliği vardı, muayenede tahlil isteyince öğrendim, o sıra ilaçlarımı kullandım, belki biraz düzensiz bile kullanmış olabilirim. çocuk düşünmediğimiz için aklımda kalmadı çok öle bişi olduğu, yaklaşık 1 sene sonra sonra korunmasız 2. ilişkide hamile kaldım, yumurtlama günü falan da hesap etmedim hiç, benim zor olmadı yani. tedavini ihmal etme tabi ama

Back