Hormon bozukluğu için...

aynı sorun bendede var 25 yaşındayım 17 yaşımdan beri tüylenme şikayetim var erkeklik hormonlarım yüksek
pco yok adetlerim düzenli sadece tüylenme şikayetim var hepsi bu.
yumurtlamam falan gayet düzenli ama gebe kalamıyorum bakalım doktor neyle düşürcek bu hormonu
doğum kontrol hapı kullanmıştım bekarken ama hiçte bi işe yaramadı.
umarım sende yarar.

estradiol sonucu: 46.6 açıklama A
FSH: 5.29 AÇIKLAMA N
LÜTEİNLEŞTİREN HORMON LH: 6.29 AÇIKLAMA N
TSH: 2.02 AÇIKLAMA N
SERBEST T3 4.5 AÇIKLŞAMA N
T4: 15.76 AÇIKLAMA N
PROLAKTİN: 21.35 AÇIKLAMA N
kızlar bişi anlamadım sonuçlarımdan düzensizligim var çok hormon testi yapıldı

cnm gebe kalamamanın nedeni neymişadetlerinde düzenli.pko da yok maşallah.

çok geçmiş olsun tatlım.. sen hangi doğum kontrol hapını kullanmıştın??

canım tüylenme için ne yapıyorsun.? bende de hafif tüylenme var ama almıyorum dökülür diye.

Mrb bana tüylenme problemim için aldactone verdiler bu ilaç hakkında bilgin var mı bnde sadece testesteron ve tsh yükseliği var

Yaksamlar ben 17 yaşındayım ve kiloluyum adet düzensizliği için kadın doğuma gittim fakat tuylenme olduğunu soylmedim dökülür dediler hep 3 hormonuma bakıldı tsh prolaktin beta normal çıktılar tarlusal verdi kullandım adet oldum bu ay ultrasonda milimetrik dizilimli folikul kistler var dediler doktor bununla ilgili birşey demedi adet olmazsn gel dedi ben oldum ama tuylenme için şikayette bulunmadım bu normal geçici kistmidir pkomudur sizce ve ne yapmalıyım diğer hormonlarıma bakilmadi tekrar mi gitmeliyim doktoruma ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…