hormon bozukluğu için hayıt tohumu?

pinkLipstick

"EL-SAMED"
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2013
572
17
kızlar hormon bozukluğu için hayıt tohumu kullanan var mı
bugün akdardan aldım kullanmayı düşünüyorum
kullanan var sa nasıl ne şekilde kullanıyor ve kaç bardak ve kaç gün kullanılacak
bir de saç dökümü yapıyomuş galiba doğru mu bu????

var ya ben girmeyeli bu site ölmüş gömen yok yahu eskiden bir soru sorardım bissürü insan cevap veriridi şimid kimseler cevap vermiyor site de konular azalmış nolmuş bu siteye ya:nazar:

Merhaba, hayıtı bende kullandım.hormonal bozukluklarim vardi. Dogal olarak adetimede olumsuz etki ediyordu. Hayıt hapı kullanarak bu durumu atlattım ve gebe kaldim allahın izniyle. Tohumu aktardan aldiysan sormadin mi kullanilisini
merhaba siz yazalı çok olmuş ama yinede sansımı denek istedi hayıt hapını nerden alıyoruz acaba? ne kadar süre kullandınız cevap verirseniz çok mutlu olurum:KK3:

Merhaba eczaneden aliyosunuz ismi agnuscaston :) ben1 ay kullandim kullanirken gebe kaldım bıraktım
yarın dr a gidip tahlil yaptıracağım ki eminim hormonal bozukluk cıkacak 9 aylık evliyim korunmamamıza rağmen çocuğumuz olmuyor:KK43: her adetimde ağlıyorum. bilgi için çok tesekkür ederim Allah razi olsun. benim için önere bileceğiniz deneyimleriz varsa paylaşırsanız çok mutlu olurum :dua:

X