Horluyorum! Bu iletten kurtulabilen var mı?

harmoni_

:) احلي حسوني بلدنيا
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2010
870
86
73
Arkadaşlar,

Bu zamana kadar hiç bu kadar çok şikayetim olduğunu bilmem ama evime misafir olan arkadaşlarımdan tutun da annem babama kadar hepsi aynı şeyi söylüyor. Hatta bazen horlama sesime geceleri uyanıyorum. Çok moralim bozuk!

Bir ara burun bandı kullandım en başlarda çok rahattım bebek gibi uyanıyordum sabahları sonra alıştım mı ne olduysa yine başladım horlamaya. İnanılmaz yorgun uyanıyorum Sürekli ağzım açık uyuyorum.

Ankara'da bir doktor arıyorum ameliyat olmak için. Tedavi olmuş veya araştırmış arkadaşlar öneriniz var mı?

Canım ben de hep ağzım açık uyurdum salyam falan akardı ama çok zararlı oldugunu öğrenince ben de şunu denedim: Öncelikle sağ yanıma yattım çogunlukla. Ama sıkılıp sola da dönüyorum, yeterki sırtüstü olmasın. Uyumadan önce ağzımı sıkıca kapatıyorum yani burundan nefes alıyorum kesinlikle. Böylece sabah bi uyanıyorum afedersiniz salyadan eser yok ağzım aynı bıraktığım gibi. Bir de sırtüstü kesinlikle yatma canım bi dene dediklerimi belki işe yarar, ameliyat olmaktansa denemek daha iyi bence. Geçmiş olsun :)

Bunu denedim ama hiç bir işe yaramıyor. Zaten burnumdan da rahat nefes alamıyorum Yarın bir gün evlenince horlarsam ne olacak Allah'ım kabus gibi

Bunu denedim ama hiç bir işe yaramıyor. Zaten burnumdan da rahat nefes alamıyorum Yarın bir gün evlenince horlarsam ne olacak Allah'ım kabus gibi

O zaman en iyisi ameliyat herhalde canım burnunda bi sorun var ise ihmal etmemek lazım. Ben rahat nefes alıyorum o yüzden ilk denemede başardım. Bu arada hem burnunda bi eğrilik falan varsa da kurtulabiliyorsun sanırım :) benim burnumda kemer var ama keyfî estetik yaptırmak istemiyorum eğer sende varsa bir taşla iki kuş olur =) şimdiden geçmiş olsun...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…