Horlama İçin Acil Yardım !

seda__

Seni BekLiyorum Annecim..
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2008
1.527
3
36
Merhabalar Arkadaşlar
Daha öncede konu açmıştım eşimin burun kemiği alınıcak diye. Şimdi sorunum şu evet burun kemiği alındı fakat horlamaya tam gaz devam :KK50: :KK50: :KK50: Aranızda boyle bırşey yaşayan varmı ? Burun kemiğini aldırdığı halde halan horlayan ?
Pazartesı gunu tekrar doktora gıdıcez umarım cozulur bu sorun yoksa kafayı yemek uzereyım uykusuzluktan !

Horlama yastıkları var, benim bir arkadaşımın eşi bunların 3-4 tanesini denedi, ama tek memnun kaldığını depodaniste.com dan almıştı isterseniz deneyin bi.

sevgili eşim her türlü horlar; sırt üstü horlar - yan horlar - yüzüstü horlar - yorgunken horlar - dinlendiyse horlar - savaşta horlar, barışta horlar - mutluysa horlar, üzgünse de horlar. beceriklidir bu konuda yani. denemediğimiz-yapmadığımız şey kalmadı. burnunda kemik var dediler, aldırdık, 1 hafta sonra tam gaz başladı. uyku ünitesine yattı; bana mısın demedi. şu burna takılan aparatlardan, damaktan... ne varsa aldık denedik olmadı. öyle ki , ayrı odada yatsak da, odasının kapalı olması gerekir uyabilmem için. sonrasında şu burna takılan bantlardan aldık, nefes almasını kolaylaştırdığını söyledi. amaaaaaaaaaa asıl mucize; aksu vital horlama önleyici sprey. 2 haftadır birlikte uyuyabiliyoruz. tavsiye ediyorum sıkıntısı olanlara. gece yatmadık boğazına sıkıyor; o kadar. çok yorgunsa, az biraz horluyor ama, eskisyle kıyaslanamaz. derdi olanlara kesinlikle tavsiye ediyorum. :KK16:

valla canım son noltayı koymuşun konuya sanırım :) bir de bu ürünlerin fiyatları hakkında bilgi verirsen ve nereen temin edebileceğimizi yazarsan çok sevinirim cnm...

Bende bakiyordum simdi 50 tl sanirim. Ben yurtdisindayim nasil temin edicem bakalim:) iki yillik evliyim iki yildir ayri yatiyoruz:KK43:

buruna takılan birşey var ilk evlendiğim zamanlarda kullanmıştım şuan bir problemim yok isterseniz onu kullanabilirsiniz nefessiz uyanırdım o da geçti.. araştırın isterseniz daha sağlıklı

mrb buruna takılan aletler kesin çözüm... uzun süredir bu kabusu bende eşimle yaşadım, fakat bir tv programında gördüdüğüm buruna takılan aletden aldık, daha ilk kullanımda sorunu çözdü şimdi mışıl mışıl uyuyor......

sevgili horlama mağdurları; asku vitalin spreyini 30 TL ye almıştık. ama bir daha bulamadık. aksu vital satan herhangi bir yerden alabilirsiniz tabi bulabilirseniz. biz bulamadık bir daha. ve horlama seansları devam. :18: şimdi internetten bir sprey bulduk. :KK30: malesef hiç bir işe yaramadı. ne yapıcaz bilmiyoruz. ben artık diğer odada kendime yer yaptım. tatilde ne hale giriyoruz anlatamam. varsa bir yolu yöntemi olan lütfen yazsın. ya da şu aksu vitalin spreyini bulan varsa, nerden bulduğunu yazarsa çokkkk makbule geçer

X