Bebek İkinci El Hoppala-salıncak-yürüteç/Satılmıştır...

hoppalayı kullanabildinmi canım ben aya eklemleriı zarar görür kendi kendine zıplarken diye almamıştımda aklımda kaldı ama

hoppalayı kullanabildinmi canım ben aya eklemleriı zarar görür kendi kendine zıplarken diye almamıştımda aklımda kaldı ama

Kulladim canim daha da kullanirdim ama oglumun boyu uzun olunca kendi icinden cikmaya basladi o yuzden kullanamadim.oglum doktorlara gore masallah cok saglikli 10 aylikkende yurudu ki kilolu olmasina ragmn.Cok seviyordu onda ziplamayi.

iyi günler ben Sarıyer kilyos,tayım salıncak satılmadıysa ben yarın elden alabilirim

Yok canim salincak satilmadı yarin uygundur benim icin zumrutevlerdeyim.

tamam nerden alacağımı yada telini yazarsan bide elinde ilk arabam varmı veya başka oyuncaklar benim ikizlerim 6 aylık onlara göre uygun fiyatlı şeyler oldukça ben talibim

tamam nerden alacağımı yada telini yazarsan bide elinde ilk arabam varmı veya başka oyuncaklar benim ikizlerim 6 aylık onlara göre uygun fiyatlı şeyler oldukça ben talibim

Canim basta ikizlerin varsa hoppalayi tavsiye ederim sana okadar kolaylik saglayacak ki dua edersin bana ilk arabam chicco quatro ilk bisikletim hepsi var ama suan satmiyorum ama alt komsumun var ilk arabam o dusunuyordu bir ona sorayim sana faydam olsun.sen bana mailini yaz canim atym sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…