• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El hoppala arıyorummmm

Yok cnm odaya rahat taşiyabileceğim aktivite merkezi tarzindaki modellerden ariyorum.

Yok cnm odaya rahat taşiyabileceğim aktivite merkezi tarzindaki modellerden ariyorum.

$hopbala1.jpg $hopbala2.jpg bende bu var bright starts..

$IMG_20140704_084330.jpg

Canım bende bu var. Tüm parçaları var, kırığı çizigi yok temizdir. Kutusuyla duruyor. Düşünürsen ozelden konuşalım

Bizim bright-starts-bounce-baby-aktivite merkezimiz var sadece bir ay kullandık sıfırdan hiç farksız bir çizigi dahi yok bilirsiniz piyasa fiyati 250-300 civarı ben sırf elimden çıkarmak için 150 ye veriyorum istanbuldayim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kusura bakmayın yukarda modeli yanlış yazmışım

Bizim Bright Starts---Bounce-A-Bount Activity Center

-aktivite merkezimiz var sadece bir ay kullandık sıfırdan hiç farksız bir çizigi dahi yok bilirsiniz piyasa fiyati 250-300 civarı ben sırf elimden çıkarmak için 150 ye veriyorum istanbuldayim

Son düzenleme:
mrb bende hoppala arıyorum Kocaeli derincedeyim elden almak isterim aktıvıte merkezi şeklinde olanlardan duhaneymen sen sattınmı acaba ne kadar istiyosun

esralper1641 .!.:
mrb bende hoppala arıyorum Kocaeli derincedeyim elden almak isterim aktıvıte merkezi şeklinde olanlardan duhaneymen sen sattınmı acaba ne kadar istiyosun

Canım benim konumda var ordan bak istersen 150 tl istiyorum ben Sivastayım

Back